• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Styczeń 2015

reklama
jak ja lubie wszystkie czesci Igrzysk Smiarci i to zdecydowanie wole kiazki niz film.. a wchlonelam je wyjatkowo szybciutko:-)

ja ubranka mam przygotowane do rozmiaru 68, bo kto wie jaki duzy bedzie ten moj krolewicz:tak: poki co rosl jak na drozdzach, ale teraz zaczelam chudnac:szok: to co z nim bedzie:szok:

a torbe do szpitala to mam tak w 1/2 przygotowana;-) u nas praktycznie wszytsko trzeba miec (podobno poklady poporodowe maja), wiec torba bedzie chyba duza:tak:

G
Co to kur.wa za kraj!?
Kubus puchatek nie moze byc patronem placu zabaw w Tuszynie wg radnych miasta
Powod? Kubus puchatek nie nosi majtek

BuhahahahahahahA :-D :-D :-D

Ja obiad szykuje :-P

Do szpitala jeszcze nic nie szykuje :-P nie martwię się tym będzie miał kto dowieść jak coś zapomnę w razie czego ;-) ubranka do 62 mam chyba... Nie patrzyłam na rozmiary :O :-P

A teraz w apteka pharm jest - 30% na wszystkie dermokosmetyki ;-)

Ostatnia edycja:
Ja dla bobasa mam miec jedynie pampersiaki i ubranka
Zadnych kosmetykow itp
Dla siebie mam nie miec podpasek, podkladow na lozko itp bo wszytko jest. Mam wziac koszule, stanik, wkladki laktacyjne, kapcie, swoje kosmetyki, koszule, kubek i chyba wsio
No i laktator jest wiec mamy nie brac swoich by sie nie pogubily, pomylily itp

Siedzę i ryczę ze szczęścia, od 24 września nie miałam żadnej kasy z ZUSu, jutro mam dostać w końcu kasę za okres od 24. 09-21.10 a już 28 października za okres od 22.10.-18.11.
Rany jak się cieszęęęęęęęęęęęęę:-D:-D:-D:-D
Stawiamy ściankę działową w pokoju małej i będzie nas to kosztowało 3000zł, kasę pożyczyliśmy od teściowej, łącznie już jej jesteśmy winni 5500zł i zastanawiałam się skąd ja taką kasę wezmę.
Ufffffffff, kamień z serca.
Nie mam się komu wygadać, bo mąż z pracy wraca, to niech trzyma kierownicę, więc szybciutko dzielę się w Wami radością :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry