reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Styczeń 2015

Bada ja raz mialam porzadna
Jeszcze w poznaniu
Jak przypuszczalismy tylko ciaze
Obudzilam sie o 2.30 i blagalam ł o ptasie mleczko
A ta menda mala odwrocila sie do mnie dupa i poszla spac :p

reklama
To ja z Olą przez całą ciążę o 22.30 lody z maca z polewą czekoladowa, codziennie jeździliśmy :p inaczej bym zdechła. Teraz jakoś strasznych zachcianek nie mam żeby coś koniecznie zjeść wypić w ogóle ja mało jem i pije bo nie mogę :(

jenn, bigosu też bym zjadła. Teraz mam fazę na serek almette chrzanowy z pomidorem . Wcześniej były serki topione i zupa pomidorowa. A ze słodyczy zjem wszystko!!!

Jakoś też za tym Marcinem nie byłam...
Dostałam dzisiaj jakiegoś motorka chyba, popakowałam niepotrzebne rzeczy na zbiórkę odzieży, wreszcie zrobiłam porządek w szafie w łazience i powyrzucałam zbędne i przeterminowane rzeczy, kosmetyki...jestem z siebie dumna. Tylko plecy trochę dają się we znaki.

Wiecie, głównie do szału doprowadza mnie jego pier.dolenie na każdej wizycie, że on nie widzi powodu do zwolnienia :baffled:
Poza tym jak opowiadam o mojej sytuacji z szefową, to potrafi w zawoalowany sposób powiedzieć, że się DOMAGAM zasiłku...

No i złoty tekst jak miałam trzydniową migrenę i prosiłam o jakieś leki na to - "po co, w ciąży jestem, w domu siedzę, to mam czas żeby cierpieć w ciszy i spokoju" :baffled:

reklama
Do góry