Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
A ja mam już nowy aparat dzisiaj przyszedł ;-) jutro będzie testowanie
Ciasto marchewkowe zrobiłam co by się resztki z soku marchewkowego nie zmarnowany a jeść mi się go nie chce marzę tylko o salatce a tak mi się nie chce robić :-( :-/
Mi się czasem nie chce lustrzanki brać, bo nie lubię robić nią zdjęć na automacie, a zanim pozostawiam wszystko i dopasuje to za dużo czasu zajmuje, a nie zawsze go mam.
Czasem trzeba jakieś spontaniczne foto strzelić więc aparat w telefonie jak znalazł
Ja bym chciała jeszcze jakąś mniejszą hybryde, ale Ł by mnie chyba zabił
Mam już swojego Canona, Zenita, Feda i Minolte i jak kolejny bym przyniosła to by mnie chyba z nim wyrzucił
Ale zimno, brrrrrrr........ Jak miło być już w domku. Zapomniałam jechać do nc+ i zamówić ciasta... Jutro pojadę.... Ja dzisiaj na późny obiad też zjadłam pizze :-)
Ja mam samsunga S3 (ale leży w domu cały czas ma juz 2 lata i do niczego się nie nadaje) i S5 no i tego jeszcze kocham Do czasu aż też padnie. Małż ma iphone i w życiu tego bym nie chciała a on namiętnie próbuje mi kupić za przeproszeniem to g....
Ja z "nieoficjalnych" źródeł wiem , że gwiazdor ma mi przynieść aparat i kamerkę bo brak i tego i tego ale nie znam się na tym sprzęcie co dobre a co nie.... Chcę tylko żeby ładne zdjęcia robił i był prosty w obsłudze , jakieś propozycje?