• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Styczeń 2015

agulqa oj strasznie współczuję! Te nasze chłopy muszą nas zawsze czymś zarazić... Najważniejsze, że jesteś pod opieką lekarzy. A mały mało się rusza, bo czuje, że coś nie tak! Mój wtedy też jakby zamiera i zestresowany siedzi... będzie dobrze, jeszcze nie pora by rodzić!

karpanna też biedna przeszłaś swoje... Duomox biorę teraz na zapalenie gardła.

femme straszne, co ta baba Ninie nagadała :wściekła/y: z dziećmi pracuje to chyba powinna mieć jakąś podstawową wiedzę nt tego jak z dziećmi rozmawiać i jakich głupot nie wygadywać!

LayDeek gratulacje z okazji zmiany pozycji młodej :tak:

AZA dla Ciebie medal za nieustanne znoszenie teściowej...

reklama
Aza współczuję teściowej, ale zawsze jakiś kit da się wcisnąć co by opóźnić jej przyjazd ;-)

U nas na szczęście małe mieszkanie, więc nikt by nawet nie pomyślał się do nas zwalać.. Bogu dzięki. A ja sobie gotuję.. uwielbiam siedzieć w kuchni :-) Jestem ciekawa jak mój leży, ale wydaje mi się, że cały czas jest pośladkowo. Okaże się w czwartek ;-)

Wzięłam się za robotę, a te już tyle nastukały :-D

Po pierwsze zdrówka dla Was, mężów i dzieci!!!!

Agulqa, oby szybko przeszło!

Aza... Masakra z teściową, powodzenia w ściemnianiu :-p

Femme, jak tak można dziecku naopowiadać... No szok normalnie...

U mnie postęp :cool2: Zrobiłam przegląd w szafach dziewczyn, pozamieniałam młodej ubrania na większe i.... Piorę ciuchy dla młodego :-D
Nie jest źle, całkiem sporo przed 2 porodem neutralnych pajaców kupiłam. tylko 1 para śpioszki + kaftanik i jeden pajac różowe :-D Coś tam jeszcze z 62 bielizny i spodnio-sweterkowych spraw muszę poprać, ale to już nie dziś.

Właśnie , nowe smoki i butelki wygotować? Do garnka wszystko wrzucic i ile 5 min gotować? I póżniej przed użyciem jak będzie potrzebne to jeszcze raz czy zalać wrzątkiem tylko? Zielona jestem w temacie ;-)

Doggi zdrówka

Znowu epidemia na bb -_-

Aza o matko nieźle... Oby się udało z tego jakoś wymiksowac :-P

Mcpearl o fuck oby to nie pluskwy bo będziesz miała niezłą masakre... Znajomy ostatnio wynajął mieszkanie z pluskwami od razu się spakował i wyniósł cały pogryziony biedny :-/

Megami fajne że znalazłaś ciuchy mniej wydatków będzie ;-)

Ja po kawce ciastku, rosół się gotuje idę jakiś film ściągnąć polecicie coś?

Femme zależy co lubisz , za mną chodzi ostatnio film o yakuzzie :-D :-D :-D Oglądałam go kiedyś , dłuuugi film , 2 częściowy, "trochę" krwii w nim było itp no i napaliłam się żeby go obejrzeć jak bezzębny na suchary a nie pamiętam jak się nazywał :-D Co mnie w ogóle na taki film wzięło :szok: Brak mocnych wrażen w życiu czy co? :-D

Aza, mąż ma 15 baniaków :-) (zaczynał od 1 malutkiego akwarium 10x10 na biurku) hoduje krewetki- nie jadalne, ozdobne, malutkie.
Całkiem dobrze mu szło ostatnio sprzedaż nadwyżki i z tej kasy kupiliśmy całą wyprawkę dla dziecka i z tej kasy też żyliśmy jak nie miałam kasy z ZUSu.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry