• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Styczeń 2015

reklama
Jabłko jabłko kwaśne jabłko

Megami ja też wyraziłam negatywna opinie, nawet bardzo, ale córeczka wdala Sue w mamusie i w du.pie ma opinię innych i.ma swoje zdanie :(

A ja powiem szczerze, że nie wiem co się niektórzy tych Monsterek czepiają :-p
Może nie są to jakieś najpiękniejsze lalki, ale sama bajka jest spoko, bardzo dużo mówi o przyjaźni i pomaganiu sobie.
Nikola ma kilka, ale u niej szał trwał chwile i teraz leżą:-p

Oj jak dobrze, że moja córka jeszcze na etapie wybierania prezentów. Na święta dostanie kuchnię do zabawy od siostry, zestaw sprzątający od babci, my mamy zabawowego laptopa, który od roku leży w szafie (kupiliśmy na promocji w styczniu). Akurat teraz będzie dobry, bo są kształty, piosenki itd.

A na Mikołaja to u nas podobnie jak u Bady- słodycze ew. jakiś drobiazg.

Sprite to.ola nie ma w sumie tego ze chce wszystko ale te mh skradły jej serce :P

U nas na Mikołaja góra słodyczy i książeczki - bajeczki bo ola uwielbia mieć czytane bajki :)

reklama
Doggi, ja też w nocy nie wstaję! Chodzę spać czasem o 21.30 i wstaję po 8 bez sikania, a z Młodą pamiętam, że latałam... Ale cieszę się strasznie, bo pamiętam, że po pierwszej ciąży później dłuuuuuuugo nie potrafiłam się wstrzymać z sikaniem, tylko wstawałam w nocy (już po porodzie!) i na zakupach czy wychodząc z domu też sikałam, bo miałam wrażenie, że się posikam :baffled:

Tasia, u nas też wszystko, WSZYSTKO do prania, bo leciało z Młodej jak z kranu :baffled:

femme, gratuluję dofinansowania!!!

alecta, ta lalka jest potwornie badziewna... Miałam ją w rękach i taka tandeta, przereklamowana strasznie, no ale co poradzić, jak się Dzieć uprze ;-)

U nas na sobotę czekają łyżwy, a na Gwiazdkę będzie domek Playmobil, miał być kucyk Pony, ale to właśnie taki badziew, 100zł wyrzucone w błoto, więc ewentualnie na urodziny dostanie ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry