reklama

Styczeń 2015

Aob właśnie z jedzeniem to gówna się wchłania tylko tyci tyci zostaje w organizmie

Sprite ostatnio nie robiłam bo mi nie zalecał, bo wyniki były ok plus minus

LayDeeK no właśnie u mnie podobnie jest z tym żelazem :/ wsxydykie specyfiki o kant du.py mogę rozbić, bo jsk juz hgb leci to nic jej nie zatrzymuje :/ raz miałam nawet krew przetaczana no taką anemię miałam pomimo leczenia po ciąży z Olą tez długo nie mogłam dojść do siebie.

Dziewczyny ja bym nie panikowala z ta krwią gdybym nie wiedziała jak to się u mnie kończy. Ja nie jestem zwykłą osobą z anemia, ja od jakiegoś czasu poważnie choruje i mój organizm nic nie przyswaja jsk trzeba....
Lekarz na bank da mi żelazo a ja i tak wiem że nie pomoże no nigdy nie pomaga, wiec boję się co to będzie za 1,5 miesiąca.....
KUR.WA MAĆ

reklama
Po 36tc (pod koniec) wlasnie znowu zaczyna sie cofac i wracac do normy a wczesniej jeszcze bobas wyciąga ogrom. Przynajmniej tak mowil ale jak wiecie co lekarz to opinia:)

Doggi ze mna w szpitalu laski na początku mialy po 10,5 a u ciebie jeszcze miesiac. Pewnie dostaniesz zelazo. Ale nic sie kochana nie stresuj bo wiesz... Ja tez jutro wizytuje:)

Emilchen na pewno dasz radę. Czego człowiek nie zrobi gdy musi :tak: Ja na pracę w zawodzie nie liczę, na pewno nie teraz. Ale na pewno jak młody ciut podrośnie będę kombinować, najlepiej tak, by bez żłobków się obeszło. Trzeba będzie w końcu o własnych czterech ścianach pomyśleć... :-(

Femme nie daj się! Pod kocyk i odpoczywać :-)

U mnie nie ma szans na normalne godziny pracy, czyt do 15 :-D
Dlateho ł ciagle kombinuje by tak rozbujac firme zeby na etacie nie musial robic co jego mama i tata strasznie przezywaja bo jak to? Bez umowy o prace? A co z emerytura? I takie tam.
A ja wiem ze jak jeszcze prawko ogarnie to juz w ogole super bo nie bede musiala sie martwic czy mam na rano czy popoludnie bo zawsze w razie w tatus odbierze robercika i sie nim zajmie :-D

Doggi trzymam kciuki by gin znalazl jakis zloty srodek!
Ja nawet nie wiem jaka mam bo nie analizowalam ostatnich wynikow
Ale jak w szpitalu pobrali krew to mowilo ze wszystko ok

Doggi- coś wymyśla.

Femme- nie daj się chorobsku.

U nas się okaże, jak jednak zdecyduje się wrócić do pracy po 14 tygodniach, a wiele na to wskazuje, to mąż pójdzie na resztę macietzynskiego (tacierzynskiego)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry