reklama

Styczeń 2015

alecta, o jaka ładna i na taka mięciutką wygląda. to taka mięsista (nie wiem, jak to opisać:-p) wełna była? taka zamszowa jakby? kurde, nie wiem :zawstydzona/y::-p

nie mam już bursztynu na głowie. mam mango :]
MANGO.jpg
oczywiście ciemniejsze mango ;p

Załączniki

• MANGO.jpg
    MANGO.jpg
    32,7 KB · Wyświetleń: 43
Ostatnia edycja:
reklama
Dzięki dziewczyny :-)

LayDeek jak zostanie mi włóczki to chętnie Ci wydziergam, ale najpierw muszę kocyk dla Lilki skończyć.
Ta czapka w sumie tak spontanicznie wyszła :-)

Sprite pokaż fotę jak Ci ten kolor wyszedł.
Zastanawiałam się nad nim ostatnio.
Kiedyś już miałam tą farbę, ale nakładałam ją na o wiele jaśniejsze włosy niż mam teraz i ciekawa jestem jak na ciemniejszych ten kolor wychodzi.

Położyłam się do łóżka i czuję, że czeka mnie powtórka z rozrywki...
Dobrze, że Ł jutro dzieciaki zawozi, bo ma wolne chociaż o taknie pewnie obudzą no i Nikole będę musiała uczesać.
Jutro po zusie jedziemy do Rzeszowa do Tesco po cześć świątecznych zakupów no i przede wszystkim po lalkę.
Mam tylko nadzieje, że Zus nie zwali mi humoru przed świętami...

alecta, bedzie dobrze! Traktuj ich z góry. Ja kiedyś po wypadku w pracy poszłam na kontrole w ZUS. Przyjmowała mnie taka wyniosła lekarka. Ja poszłam bez żadnej dokumentacji, bez niczego. Wyszłam z uśmiechem bo przyznała mi 1% uszczerbku na zdrowiu ( choć w sumie nic mi nie było). Było ok :-)

Sprite wow!

Jezyk nie jestes sama. Lubie loreal i kolor wychodzi cudny ale na krotko. Garnier za to trzyma sie i trzyma jak to farba powinna:)

Alecta zdolniacho!

Emilchen moja sąsiadka miala przetaczaną krew-ta od blizniakow i mowi ze wsio Ok. Moge spytac o szczegoly jak chcesz:)

Ostatnia edycja:
DSCF1148.jpgZobacz załącznik 656866

alecta, sorry za mało estetyczny widok, ale włosy są pogniecione od gumki :-p i zmasakrowane suszarką. zdjęcie przy stucznym świetle, ale prawdopodobnie podobny efekt będzie na słońcu. mój naturalny kolor to chyba taki średni brąz. ale farbe nakładałam na już farbowane włosy.

Załączniki

• DSCF1148.jpg
    DSCF1148.jpg
    20,8 KB · Wyświetleń: 55
Alecta super czapka! Powodzenia w zusie...

Sprite ładny kolor :-)

Doggi ja to częściej mam zgagę po jabłkach niż pomarańczy :-) ale jadam słodkie jabłka, pewnie dlatego...

Heh moja apka ciążowa każe mi spakować dokumenty do szpitala :O

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry