reklama

Styczeń 2015

reklama
Nulini ja myje w zależności jaki płyn kupimy, tez był kłopot z rozczesywaniem zawsze. Czasem ma dzień dziecka i myje moim szamponem a tak psikam jej odżywka w sprayu i ma radoche ;) poza tym ostatnio kupiłam jakiś psikac do włosów dla dzieci i tez jest spoko, ale dorosła odżywka lepsza

Nulini myślałam jeszcze o almi decor bo moja mama uwielbia ten sklep tylko nie wiem czy znajdę coś w rozsądnej cenie albo tkmaxx:-D spróbuj szampon z Mixa, może masz w tej paczce :-D
Doggi smacznego ;-)
Agulqa ja mam już spakowane dla siebie i bobasa :-)

Witam w niedzielę :-)

Alecta a ty miałaś już wcześniej na cc jakieś wskazanie, czy czemu tak?

Agulqa mi został miesiąc i 2 tygodnie i już też trzęse portkami :-D I się boję co będzie później :szok: Dzisiaj torbę jadę zawieźć do pralni bo nie ładnie mi pachnie i będę się pakować... Czekam aż mi stanik przyślą żebym do szpitala mogła wziąść i coś się ociągają.... Jutro zadzwonie i ich opiernicze :angry:

reklama
Hej dziewczyny. Spalam zaledwie dwie godziny. Skurcze częściowo przeszły, ale dalej mi strasznie nie dobrze....a zjeść by coś wypadało. Poleżeć troszkę i może coś w siebie wmusze. Dobrze, że jutro polozna przychodzi musze z nią oglądać parę kwesti. Ja juz torbę spakowana. Razem z fotelikiem czekają w najbardziej widocznym miejscu w domu tak co by nikt w godzinie 0 nie zapomniał. Wiadomo, że to różnie bywa. A, że tu po porodzie jeśli wszystko ok wypuszczają expressowo do domu to nie chciała bym czegoś zapomnieć wczoraj dokupilam jeszcze takie podpaski po porodowe bo wydawało mi się, że może zabraknąć. Dziś miałam jechać na German market ale jednak cały czas nie za dobrze się czuje wiec chyba odpuszczę.....

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry