reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Styczeń 2015

reklama
Agulqa w jeżdżeniem do byg już rzygam dosłownie..... Wymienię tutaj na większą i już.... Choć i tak pewnie będą za krótkie te koszulki... Eh.... może je zwrócę i pójdę małemu półśpiochy kupić :p Obrabiam farmę i idę dalej prasować choć dzisiaj ochoty na to nie mam....

Właśnie wróciliśmy z wrocka. Padam na twarz! Przeszliśmy pół wrocka, objedlismy się jak dzikie świnie a teraz mogę oglądać master chef rozwalona na kanapie. Matko, zaraz zasne :)

Doggi nie ma to jak taka aktywna niedziela :-)

Ja dzisiaj nie zrobiłam nic.
Nie miałam na nic siły po nieprzespanej nocce.
Łukasz zrobił śniadanie, obiad, pomył naczynia, rozwiesił pranie, a ja leżałam i pachniałam.

Właśnie rozmawiałam ze szwagierką i przyjeżdża ze swoim narzeczonym do nas na święta razem z teściami :-D
Będzie u nas tłoczno w tym roku :-D

Witam p urodzinowym weekendzie. Właśnie wyszli ostatni goście. Wczoraj zaś od rana sprzątałam i przygotowywałam jedzenie a do 3 goście siedzieli. Dziś jeszcze jedni przyszli i spokój :))) Mam do nadrobienia 20 stron tego wątku więc chwilę mi to zajmie :)))

o matko, jeden dzień nie wchodzenia na forum i takie zaległości :D

tak czytam co u was i jestem zdecydowanie w tyle. U mnie rzeczy dla młodego jeszcze nie poprane i nie poprasowane, szczerze mówiąc chciałam to zrobić po świętach ale może część rzeczy ogarnę już teraz. Kto wie jak to będę sie czuła za 3 tygodnie.

co do pomarańczy i mandarynek to też ciągle się nimi zajadam - trzeba się najeść póki można bo po przy karmieniu piersią pierwszy miesiąc bez cytrusów :(

reklama
Licja ja nie zamierzam stosować diety eliminacyjnej, wszystko trzeba jeść szczególnie jeśli jesz to w ciąży. Tylko trzeba sprawdzać wpływ jedzenia na dziecko :)

Ja miałam dzisiaj małą drzemkę przed 19, inaczej chyba nie dałabym rady. Pranie zrobione, więc teraz tylko odpoczynek.
Brzuch się trochę uspokoił, ale w krzyżu teraz pobolewa.
Powinnam mieć jakieś zajęcie dodatkowe, żeby sobie w tym czasie dorobić i nie dostać na łeb.. jakieś pomysły?

Do góry