Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
A w Ikei są torby ???
Ja tam biorę moją ukochaną na kołach wszędzie ze mną jeździ A na wyjście to mama mi przywiezie - moja mama jest niezastąpiona :-)!
Mcpearl aaaa to zmienia postać rzeczy ja tam jestem zmuszona ograniczać do minimum przez wadę Niny ;-) chociaż u nas bardziej walka z grami na telefonie... Wszystkie koleżanki mają grają i weź tu dziecku zabron -_-
Ja mam taką co jako bagaż podręczny do samolotu się nadaje i musi mi starczyc nowej nie będę kupować
"Moja" torba już za mną czeka i już kilka rzeczy mam przygotowanych. Spakuję ją lada dzień , póżniej tylko dolożę biustonosz, suszarkę i kosmetyki do pomalowania. Ja mam taka dużą którą mój kiedyś na treningi tachał.
Dziewczyny bigos będę robiła (pierwszy raz) , napiszcie mi mięso podsmażyć czy ugotować? Mam wołowinę i kiełbachę.