reklama

Styczeń 2015

reklama
Agulqa prowadzenie księgowości to jednak duża odpowiedzialność, ja bym się chyba nie podjęła. Ale ja to jednak umysł humanistyczny więc może dlatego.

Jeśli donoszę do terminu i dostane skierowanie na planowane cc na 8.01 tak jak ustalałam z gin. to zostało mi 28 dni max. Jeśli dobrze liczę.

alecta, mój też ten buga coś tam ciagle gada. hahaahhahahaha. i non stop "jestem minionkiem. szybko biegam. ale nie lubie bananów, a minionki lubią" hahahahhahaha. tyle, ze on czesciej gra w gre niż je na kompie ogląda. na youtubie to woli oglądać megadyskont.pl - testy zabawek tomek i przyjaciele. albo takie amerykańko-chińskie rodzeństwo co się bawią tymi zestawami trackmaster z tomka :confused2:

agulqa, zrób sobie rude :tak:

No niestety taki urok tych rudości i czerwieni, a jeszcze jak Ty na blond nałożysz to będziesz musiała pewnie często farbować (ja musiałam co 2 tygodnie jak przeszłam kiedyś z blondu na rudy).
Ja ogólnie często eksperymentuje z kolorami i mam talk, że wpadnie mi do głowy zafarbować się na zielono to robię:rofl2:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry