• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Styczeń 2015

reklama
Agulqa prowadzenie księgowości to jednak duża odpowiedzialność, ja bym się chyba nie podjęła. Ale ja to jednak umysł humanistyczny więc może dlatego.

Jeśli donoszę do terminu i dostane skierowanie na planowane cc na 8.01 tak jak ustalałam z gin. to zostało mi 28 dni max. Jeśli dobrze liczę.

alecta, mój też ten buga coś tam ciagle gada. hahaahhahahaha. i non stop "jestem minionkiem. szybko biegam. ale nie lubie bananów, a minionki lubią" hahahahhahaha. tyle, ze on czesciej gra w gre niż je na kompie ogląda. na youtubie to woli oglądać megadyskont.pl - testy zabawek tomek i przyjaciele. albo takie amerykańko-chińskie rodzeństwo co się bawią tymi zestawami trackmaster z tomka :confused2:

agulqa, zrób sobie rude :tak:

No niestety taki urok tych rudości i czerwieni, a jeszcze jak Ty na blond nałożysz to będziesz musiała pewnie często farbować (ja musiałam co 2 tygodnie jak przeszłam kiedyś z blondu na rudy).
Ja ogólnie często eksperymentuje z kolorami i mam talk, że wpadnie mi do głowy zafarbować się na zielono to robię:rofl2:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry