reklama

Styczeń 2015

Dokładnie u nas może nie huśtawka ale zjeżdżalnia biega w kółko aż mi się w głowie zakręci nawet lodami gardzila ;)

A dziś pierwsze osoby znajome zauważyły ze moje ciało "zmienia Się" jeden znajomy z żoną spojrzeli na mnie i mówią "nie chcemy być niegrzeczni, ale zauważyliśmy ze kurtka dziwnie ci się opina na brzuchu, czy to to o czym myślimy?" takvjakby mówiłam ja normalnie mam płaski brzuch, prawie umięśniony ;) wiec odrazu widać ze coś tam się kiełkuje ;)

reklama
Doggi, a Ola codziennie Ci śpi? Tak patrzę, Tosia w tym wieku już od dawna nie spała w dzień, dopiero w przedszkolu się od nowa nauczyła, ale w weekendy nie śpi...

Ledwo na oczy patrzę!!!
Powiedzieliśmy dzisiaj całej rodzinie i ogólnie SZAŁ!
Wszyscy się cieszą, gratulują, gdybają :-D
Teraz na górze feta, mąż postawił flaszkę, mój tata pizzę, siedzą moi rodzice, bracia i małż, bo ja już nie daję rady, ulotniłam się do siebie na kanapę :-D

Nulini ona śpioch ;) jak nie ma drzemki to dzień stracony, ona miała dwa lata a miała dwie drzemki nawet ;)
Mój też jak wszystkim najbliższym oznajmił to zrobił imprezkę ;) a ja też się ulotnilam ale spać :)

To widzę, że mój nie odstaje od normy, wczoraj objeździł i obdzwonił całą rodzinę:) Z jednej strony nie dziwię mu się, wszyscy czekali i mieli nadzieję ze w końcu się uda:)

Widzę dziewczynki ze powoli się demaskujecie z nowinkami ciążowymi:-) ale fajnie to cudowne chwile:-)

po doogi tez juz widać:-)

Ja powiedziałam najbliższym znajomym, szefowej i bliskiej rodzinie, głównie moja SIS mnie neka prawie codziennie telefonami i juz szykuje dla mnie ubranka, wózki, foteliki:-) szaleństwo, ale za to rodzina męża jeszcze nic nie wie bo moi teściowe są bardzo ostrożni. Ja tez będę w sumie spokojna za 2 tygodnie bo 17 czerwca mam prenatalne- może w końcu odetchne:-)

bada ja mam znów jutro wizytę i jeśli będzie wszystko ok to następne juz prenatalne- 17.06:-)

Renata trzymaj się dzielnie walcz o maluszka jesteś pod ddobrą opieką, a nie ma jakiś fajnych osób do pożądania w szpitalu:-)?

nieobecna mocno za Twoje maleństwo!

Ostatnia edycja:
maadlen81 dla mnie mówienie ze jestem w ciąży to trauma, mam.27 lat a jak to.mówię czuje się jak nastolatka która wpadła (mimo że planowane) ;) wszyscy cieszą się strasznie rodzice i tesciowie radocha a ja czuję się zawstydzona ;) kto zrozumie kobietę ;)

Hey
Podczytuje was prawie na bieżąco, ale weny brak na pisanie ;)
Mam nadzieje ze wybaczycie.

Wlasnie bylam w galeri brzuszkow i waw ale fajne :)

Mam ten sam problem co wy ze spaniem ,zmeczeniem i niechecia do wysilku ;p
Ale mamy prawo i trteba to wykorzystac ;)

Ja również wstawolam swoje zdjęcia w odpowiednim na to przeznaczonym watku :)

Chcualabym tez byc dopisana do dat wizyt u mnie przypada 10.06 :)

Pozdrawiam was :*

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry