reklama

Styczeń 2015

Sprite jaki wózek? sprzedawałas jakiś inny? Pewnie pisałaś, ale mi jak zwykle coś umknęło....

Jezyk wymyśliłam coś takiego:

Załączniki

• 1418550034676.jpg
    1418550034676.jpg
    23,3 KB · Wyświetleń: 44
reklama
Ja to w ogole zamiast skonczyc ogarniac pokoj malwgo i ciuszki to siedze i pachne :-D
Sama na siebie jestem zla bo jak mi sie skurczd zaczna albo wody odejda to wtedy bede myslala ze nic nie zrobione :-D
Taki glupek ze mnie

Ł wlasnie lata na miotle, pozniej umyje podlogi a ja wciaz siedze :-P

Agulqa ale mój już przed ciąża trochę tam marudził, że czuje się niekochany chociaż faktycznie odkąd jestem w ciąży to poziom marudzenia wzrósł drastycznie..

Ja jeszcze nie mam torby spakowanej więc o porodzie nie ma mowy!

dagi, do****na fryzura!!! ale bajer :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:
sprzedałam wózek głęboko-spacerowy młodego. właśnie kupiłam nowy, więc czekam na dostawę.

goferek, idę pakować torbę, ale nie próbuj mi wyśnić inaczej niż najwcześniej za przeszło miesiąc :-p

Sprite mi też się podoba a akurat mam włosy takiej długości ze udało by się z nich to wyczarować. Aaa rozumiem, rozumiem. To jak już będziesz miała karoce dla dzidzia to pochwal się. Ja to bym mogła oglądać dzieciowe rzeczy na okrągło:)

Gochson trzymam kciuki za was!!! Informuj nas na bieżąco!!!!!!

Dagi super fryz bardxo w moim stylu choć ja we wtorek idę w coś krotszego :)

Goferek a nie śniło ci się może przypadkiem ze ja rodzę 1.01? :D

Unita ja w zasadzie mogę rodzic wszystko gotowe. Ale czekam do 1 stycznia :P

Dagi to u mnie dziś dokładnie miesiąc do terminu :)

Agulqa_b mój wczoraj w nocy został pobity bo się naje.bał i mnie obudził i jeszcze gadkami mnie wkurzył a że ja nigdy nie należałam fo cierpliwych i spokojnych to hmmm poniosło mnie i to nie na żarty. Ale yo wsxystko dlatego że spać nie mogłam.cała noc zasnęłam dopiero kolo 6-7 sama nie wiem która to była.

reklama
Dagi fryzura super, ja mam długie włosy i póki co ścinać nie chcę bo męczyłam się potwornie przy zapuszczaniu a i tak jeszcze nie osiągnęły idealnej długości.. Ale taki fryz też bym pewnie przyjęła :)

Ja z kolei zastanawiam się nad zmianą koloru, zawsze raczej zmieniałam na ciemniejsze a
Teraz zastanawiam się nad blondem.. Chociaż to chyba przez ciąże, bo jeszcze do niedawna mówiłam mojemu, że w życiu na blond się nie pofarbuję! A tu nagle taki dziki pomysł tylko cholera nie wiem jak bym wygladała..

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry