reklama

Styczeń 2015

reklama
sprite sądziłam, że faktycznie coś poważnego się stało, jakoś kompletnie mi do głowy nie przyszło, że zegar masz nieustawiony :-)

Mój piekarnik nie ma zegara a żeby było jeszcze ciekawiej to gdzieś mi się zapodziały lampki wskazujące na nagrzanie, więc trzeba pokrętłem sprawdzać czy już doszedł do odpowiedniej temperatury :-D Dodatkowo mam źle całą sieć w kuchni zrobioną, bo jak działa piekarnik to czajnika nie można wstawić bo korki wyskakują, także same atrakcje!

A Gochson miała wcześniej wskazania do cc? Czy normalnie planowała rodzić naturalnie? Bo nie pamiętam…

Z facetami temat rzeka i walkujemy go za każdym razem.
Mommy- mam nadzieje że już lepiej i nerwy trochę przeszły.

Mój robi wszystko sam z siebie, ale jak kiedyś pisalam jesteśmy 10 lat po ślubie i pewne rzeczy po prostu już wypracowalismy, a na poczatku też było ciężko ;)

Ja też na tel. Nie widzę ale kciuki trzymam.

Wstalam o 5 ale jeszcze kolo 7 mi się przysnelo, teraz zmykam bo teściu ma zaraz po nas przyjechac i zabrać na obiad.
Miłego dnia laski

Jakiś tydzień temu śniło mi się, że Goschon urodziła pierwsza, miałam o tym napisać na forum, ale jak zobaczyłam, że jej to jeszcze daleko do porodu, to stwierdziłam, że nie będę pisać, bo bzdury mi się śnią.
Kurde, wróżką może powinnam zostać :-)
Następna była Doggi i Bada w ten sam dzień i ja kolejna z Agulqa :-)

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry