reklama

Styczeń 2015

Z rana humor od razu lepszy jak się Was tak czyta :-D

Ja to z moim A mam malutki problem, ciągle zarzuca mi, że on czuje się nie kochany.. A ja po prostu jestem dosyć chłodna w okazywaniu uczuć, takie wychowanie. Nie lubię gadać o miłości tylko zamieniam słowa w czyn. On zupełnie tego nie potrafi zrozumieć. Praktycznie codziennie słyszę, że czuje się nie kochany pomimo moich zapewnień.. Hm ja to chyba powinnam być facetem. :-)

Jakoś noc przespałam, ale znowu czuję, że skurcze powracają, brzuch się spina i chyba po prostu znowu będę musiała się z nim zmagać w ciągu dnia. Na szczęście mały się zaczął ruszać, bo przyzwyczaił mnie do tego, że rano pierwszy mnie wybudza, a dziś nic… cisza. Zjadłam śniadanie i trochę się zaktywizował uff..

reklama
jenn, wątek wiadomości ze szpitala jest BEZ KOMENTARZY...

agulqa, ja kupuję jodłę (bo nie zrzuca igieł jak sosna) i w doniczce, żeby później w ogródku zasadzić ;-)

Mommy, Ty ustawiaj tego męża do pionu, bo jak mu odpuścisz, to Ci na głowę wejdzie!!! :wściekła/y:

Doggi, ja mojego też leję, ale ja to straszna furiatka jestem, do tego siły mam w sobie ogrom, więc nie raz Stary miał siniaki czy zadrapania przeze mnie :cool:

dagi, mój mąż w potyczkach słownych też nie ma ze mną szans :-D Ja zawsze byłam pyskata, wyszczekana, ostatnie słowo musi należeć do mnie, lata treningów na mamie ;-)

Mojemu staremu odbiło tak ze 2 miesiące po porodzie.
Całą ciążę był do rany przyłóż, jak się Młoda pojawiła, to byłam z niego dumna jak paw, bo na dobrą sprawę ja tylko cycki do karmienia wystawiałam, a on pomagał ze wszystkim i wszystko ogarniał, nawet w nocy wstawał i uspokajał Młodą, myślałam, że Bóg mi anioła zesłał, nie męża :baffled:

A później się zaczęło!

Cały czas studiował (pracował wieczorami) i z czasem zamiast w przerwach albo po zajęciach wracać do domu, to jechał do kumpla grać na PS3, a ja dostawałam w domu pier.dolca, bo to był akurat kryzys, że Młoda nie chciała jeść cyca i potrafiła godzinami ryczeć tak, że łeb mi pękał.
Dzwoniłam do niego i tylko przystawiałam Młodej słuchawkę, żeby sobie posłuchał, jak ja się świetnie bawię.

I dzień w dzień, absolutnie DZIEŃ W DZIEŃ wychodził wieczorami.

Kąpał Młodą po pracy i dzida - a to dyskoteki, a to piwko na szkole z kumplami, a to pograć do kumpla i wracał o 3 nad ranem.
Założyłam mu kalendarzyk i zapisywałam, kiedy wychodzi i o której wraca, a po jakimś czasie zrobiłam kosmiczną awanturę (z wypiep.rzeniem wszystkich ciuchów za drzwi), pokazałam kalendarzyk i trochę się ogarnął...

Ciekawe, jak będzie teraz, bo w ciąży mnie wkur.wia, przyzwyczaił się, że ja się czuję zaje.biście i pomocy z jego strony żadnej :no:

Nie wierze!
9 rano i oprócz Jenn żadna się jeszcze nie udzieliła.
Edit: Nulini nie śpi :)
Gochson, trzymamy mocno kciuki!!!!
Ja padam na ryjek, bo poszłam spać grubo po północy i w zasadzie od 6 nie śpię. Nazarlam sie wczoraj i mam takie mega wzdecie! Do tego mała szaleje, wiec bol podwójny ;))

Życzę wszystkim miłej niedzieli!!

Ostatnia edycja:
Ej nie wierzę dopiero co wstałam :-P
Czuję, że dzień będzie cały rozbity, ale chociaż się wyspałam :-P

Doggi furiatka? Eeeee tam :-P
Mój ode mnie dostał dosłownie 4 razy, a najbardziej ostatnio na koniec października, ale to już wiecie.
No przegial wtedy na wszystkie możliwe sposoby :-P

Moj ode mnie nie dostaje :) jest w miarę grzeczny. Jedynie wkurza mnie jego siedzenie przed kompem i granie w Diablo. Teraz tez. Ledwo wstał, prysznic, śniadanie i komputer!
Pytam się czy kiedyś przestanie. W odpowiedzi usłyszałam, że tak. Jak się mała urodzi.
Więc czekam :)

LayDeeK, ja wczoraj przed snem wyżłopałam litr soku jabłkowego i musiałam w nocy wstać siku, na szczęście od razu usnęłam z powrotem :-D

Gochson, informuj nas co tam u Ciebie!!!

GOCHSON & & & &!!! Który ona ma tydzień bo nie widzę na tel?

No to się zaczęło jaaaa :O

Hej trochę mnie nie było więc nawet nie próbuje nadrobić ;-) widziałam tylko narzekania na facetów :-D ja już mam to za sobą mam nadzieję ;-) póki co nie mam co narzekać i oby tak zostało :-P

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry