reklama

Styczeń 2015

Nie mogę powiedzieć, że mój to jakiś anioł czy coś, ale się tak nie żremy ze sobą jak to tu opisujecie :szok: to taki mój głupek. Jesteśmy dwa głupole razem ;-) pochwalić go muszę, że mi dzisiaj okna pomył. Całkiem nieźle to zrobił. Obejrzeliśmy sobie teraz Seks taśmę. Kiepski film ogólnie...

reklama
Ja uwielbiam. Karluv most, karlove vary, mój Tomek jest z Ostravy, która też jest ładna ale jak dla mnie Praga wygrywa

McPearl ja to mam paskudny charakter T czasem jak się klocimy mówi mi, że ma nadzieję, że jak urodze to mi przejdzie ale ja co raz częściej zastanawiam się czy tak będzie....ja tez jestem dziś mega dumna z niego bo spisał się chłopak na medal. Wysprzatal cały dom, przygotował pokój Zosi od a do z łącznie z powieszeniem firanki, zrobił pyszny obiad no i te buty, właśnie mu zaoferowałam w nagrodę masaż :D a on powiedział, że mam się położyć i odpoczywać. Haha

Ostatnio edytowane przez moderatora:
No zadbałam o siebie i mi lepiej ;-) Doggi masz mistrza :-D :-D Ja zauważyłam, że odkąd jestem w ciąży to jestem bardziej cięta na męski gatunek i niektórzy faceci chyba to wyczuwają. Mówię sama sobie , że samiec alfa we mnie rośnie przepłniony testosteronem i on tak na mnie wpływa , że innych samców chce się pozbyć :-D

Krzyże mnie bolą hmm... pewnie nockę na tronie spędzę coś czuję :baffled:

Elutka ostatnio czytałam ze ciepło ma być a na wigilię od 0-4 najcieplej oczywiście zachód Wrocław, zielona góra co za tym idzie zgorzelec tez a najzimniej wschód

Doggi nie dobijaj..dzisiaj byłam na spacerze i było chyba w słońcu z 25st a normalnie 10..zgrzalam się okropnie. Na jutro zapowiadali 6st..to są jakieś chore anomalia...i znowu na Wielkanoc będzie śnieg? ?

Elutka mam nadzieję że nie będzie!! Ale... Byłam dziś z Olą na spacerze i jak wracalysmy leciały aż trzy klucze kaczek!!! Uciekają, wiec pewnie idzie zima! Bo kurde bez mrozu latem to pełno tych wszystkich komarów czy innych meszek :/

reklama
Doggi tak, tak :-D Tylko forumowi synowie będą ok :-D Żeby nie było ;-)

Dagi no ja ci mówię, samiec alfa jak nic :-D ale mamusie będzie kochał ;-)

Ciepło, ciepło... Co do pogody to wolałabym trochę śniegu i lekki mrozik niż błoto i przymrozek.... Tydzień temu marznący deszcz padał i przy wjeżdzie w brame bym przywaliła a jechałam chyba 20... Po prostu hamowałam a samochód swoje... Najgorsze co może być to taka pogoda właśnie...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry