• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Styczeń 2015

Mommy no u mnie początki były ciężkie, T bardxo nalegał na drugie dziecko choć ja jeszcze nie byłam gotowa po ciąży z Olą ale mówię "ok, niech będzie bo potem za duża różnica wieku bla bla bla" i u nas co prawda w pierwszym cyklu poszło ale to on miał parcie na dziecko, i nagle zaszłam a ten jakby coś w niego wystąpiło imprezki, chlanie, wyrzuty ze nic nie robie w chacie (a z początku musiałam leżeć) i wielki pan i władca się znalazł który myślał tylko o sobie.... Doszło do tego ze chciałam odejść od niego bo stwierdziłam że już wolę być sama nuż mieć takiego męża i ojca dzieci.... Awantury codziennie! I cały czas się odgrazalam ze go zostawię i raz spotkałam się z narzeczona przyjaciela T i gadka szmatka pną coś narzekała na tego swojego to ja jej powiedxialam jak to u nas i ze to jest chora relacja i w sumie to mam.T gdzieś i jsk tylko mi się poprawi pakuje siebie i Ole i wracamy do poznania. I ona chyba powiedziała to temu swojemu a ten poleciał do mojego i id tamtej pory z dnia na dzień zmieniał się zaczął się troszczyć, pomagać, wyręczać w obowiązkach, zupełnie inny facet ;) ale był moment że było naprawdę źle. Ja nie wiem.czy oni muszą się oswoić z nową sytuacją czy co ale ciężko im to idzie

reklama
Hej:-)
Ja jak w czwartek dowiedzialam sie ze mam isc do szpitala to mam potrzebe zrobienia nagle milona rzeczy:-) opetalo mnie:-) dziaiaj zakupy, ciasto na jutrzejsze zalegle imieniny i bigos (Doggi pyszny wyszedl i nie bedzie na swieta tylko na dzisiaj i jutro:-) tak go pojadlam przed chwila ze dziewczyny szaleja na max:-) az mam wrazenie ze zaraz wyjda sobie:-)

Cos nie umiem ubijac smietany, wydawalo mi sie ze jest oki dalam fix i wlozylam do lodowki a ona jakas tak rzadka :-\

Mi wlasnie schodzi opryszczka:-)

Mommy ja tez mam takie dni ze chce zabic:-)

Dagi popieram
Dlatego ja nie narzucam na ł nagle groma obowiazkow ale jednak cos wymagam
Np smieci nie ruszam w ogole, komunikuje ze ma wyniesc i juz
Wole zmywac sama bo on robi na odpierdacz, ale naczynia ma do szafek on chowac i do zlewu ze stolu itp tez ma znosic
Niech pokaze ze to nie tylko moje mieszkanie

Moj maly ma czkawke i czuje go w du.pie :-P

Doggi jak dziecku mzoe czasem trzwba terapie wstrzasowa zafundowac

Jenn trzymam kciuki by sie uspokoilo

Hmm wiecie co to ja na swojego nie narzekam już :-P
Wkurza mnie nie powiem, bo jelop z niego i gbur, ale w domu wszystko robi i to bez proszenia.
Naczynia myję, odkurza, śniadanko w weekend do łóżka przynosi i kawkę.
Teraz jak w ciąży jestem to już w ogóle mnie we wszystkim wyręcza.

LayDeek ja nigdy smietanfixu nie dodaje jak śmietanę ubijam i zawsze wychodzi dobra.

Mnie coś skurcze opuściły, jedynie kręgosłup mnie strasznie boli.
Dzisiaj rano Ł mi pomasował plecy i po chwili znów bolały.
Wieczorem wzięłam ciepłą kąpiel żeby je rozluźnić i nic to je dało więc poprosiłam Ł żeby mi je pomasował to czułam aż, że całe są spięte :-/

Doggi tyle że my 9 lat ze sobą jesteśmy a on się zachowuje mam wrażenie coraz gorzej. Na ślub też on nalegał, ja nie chciałam-on wszystko zorganizuje(jego słowa)! Przyszło co do czego, wszystko na mojej głowie było, teraz tak samo. I ja mu mówię prosto z mostu o co mi chodzi to ten swoje gada i mów do dupy za przeproszeniem. Niech zachowuje się tak dalej, karma mu za to odpłaci no i ja. Nie będę sprzątać, daje ogłoszenie, że szukam pani do pomocy, choinki też nie ubiorę-najwyżej bez choinki będziemy. Pełen luz. On nic nie musi, to ja tym bardziej.

U mnie skurczy brak (albo słabo na nie uwagę zwracam) aż się zastanawiam czy ta moja macica przygotowuje się do porodu czy nie? ;-) Już się doczekać poniedziałku nie mogę.

Wiecie co zauważyłam , że mój osiąga zenit wqrwiania mnie zawsze na kilka dni przed wizytą u lekarza...

Alecta tez jak tak czytam to zastznawiam sie czego ja marudze :-P
U nas sniadanko zawsze ł robi
No i ogolnie jak widzi ze sie zke czuje czy cos to mowi zebym sie polozyla a on ogarnie wszystko itp

Podbrzusze boli, mlody sie kreci chyba znow

Ta... mój niech lepiej śniadań mi nie robi bo jeszcze cyjanku by mi dorzucił :-D Chociaż nie, poczekałby z tym aż urodzę i te pół roku się zajmę synusiem ;-)

Maseczkę sobie jeszcze położyłam oo jak mnie twarz szczypie od niej!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry