Doggi
Fanka BB :)
Mommy i dobrze, nie ma litości dla dziadów! Terror musi być 
Aaaaaaaaaa zaraz mnie trafi!! Żeby nie było spokoju to właśnie mi opryszczka wyszła.... Nosz jasna du.pa chwili spokoju nie mam!!
Jeszcze jak na złość T wyszedł z tymi swoimi baranami a ja skurcze jakieś zryte mam, ja nie wiem tak chyba mój organizm lubi mnie postresowac, co bym w spokoju nie posiedziala...
Aaaaaaaaaa zaraz mnie trafi!! Żeby nie było spokoju to właśnie mi opryszczka wyszła.... Nosz jasna du.pa chwili spokoju nie mam!!
Jeszcze jak na złość T wyszedł z tymi swoimi baranami a ja skurcze jakieś zryte mam, ja nie wiem tak chyba mój organizm lubi mnie postresowac, co bym w spokoju nie posiedziala...
moja cierpliwość się skończyła. Przez 8 miesięcy nawet ciężko było mu sesje u fotografa umówić nic tylko pierd***li od rzeczy. Tyle się staraliśmy o dziecko a on co? Jeszcze na sam koniec to jemu bardziej zależało a teraz nic odciążyć mnie nie może? Nie mówię ,że ciąża to choroba ale coś pomóc by mógł! Poszedł do łóżka to nawet dekodera nowego nie umiał sobie włączyć i poszedł bez tv spać a tak to pewnie już by mnie wołał , że mam mu zrobić niech spier.... odemnie im dalej tym lepiej dla jego dobra. Ciężko mnie do szału doprowadzić, jemu się zbierało już od dłuższego czasu i doprowadził do tego , że nawet na jego gębę patrzeć mi się nie chce.