Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Też nie widzę, ale na kompie pewnie bym zobaczyła...
Znalazłam taki link Ciąża • ktg-jak czytać wykres?, tam w którymś poscie fajnie opisane. Ja te moje pojedyncze twardnienia widziałam, że były zapisane przy 60% :O a nie bolesne, tylko nieprzyjemne hmm
Megami no fajnie opisane i zrozumiale. Ja miałam mniej więcej tyle samo tylko u mnie to były ewidentnie skurcze. Najpierw od góry do łona chwilka i puszczał i za kilkanaście minut to samo, i jeszcze bol krzyża do tego.
Wy macie ktg ot tak robione czy jakieś wskazania? Ja prócz mojej przygody z prądem to żadnego ktg nie miałam robionego.
Pierogów zrobiłam 120, posprzątałam kuchnie, podłogi, wykąpałam się i na masaż pojechałam. Po drodze na zakupy i do kfc i oczywiście przeczyściło mnie to tym zajebistym żarciu Nie moge takich gówien jeść....
Idę się kąpać i wylegiwać. Spięłam się i na święta już mam wszystko porobione, prezenty w sumie też najważniejsze kupione, tylko na jedne zakupy jeszcze pojedziemy i nie robię nic. Tylko piernika upiekę. W poniedziałek przed świętami rano do kosmetyczki, psa do fryzjera, samochód na myjnię, we wtorek odebrać ciasta i laba. Ahhh choinkę trzeba jeszcze ubrać , nie chce mi się
Aaa sprite, mi też się latem popsuł piekarnik :-( Zrozpaczona byłam, zanim z częścią przyjechał serwisant to minął miesiąc a ja całe żarcie sobie w piekarniku robiłam... Popsuł się ekran i nic nie mogłam zrobić a popsuł się pewnie od gotowania na parze
Mommy ja ogolnie ktg miałam robione trzy razy, ale ze wskazaniem. Lo jezu to miałaś dziś pracowity dzień - jesteś bohaterem we własnym domu. Widzę że każdy dzień do świąt zaplanowany. Ja idę jutro do fryzjer a raczej fryzjer przychodzi do mnie, tez musze auto odstawić na myjnie ale nie wiem kiedy najlepiej taka co od razu w środku by ktoś posprzątać bo jestem utalentowana w kwestii balaganiarstwa w swoim samochodzie. Prezent dla T kupiony pozostało go tylko odebrać, choinkę tez musze ubrać, póki co mam tylko balustrade ze schodów ozdobiona. KFC uwielbiam ale jakoś ostatnio w ogóle nie mam apetytu a więc nie po drodze mi i tam. Dziewczyny doradźcie co zrobić z włosami. Mam krótkie i kolor taki hm...jasny brąz no może trochę ciemniejszy niż jasny. Ogólnie chciała bym zaszaleć.
A mnie się o dziwo brzuch zdecydowanie mniej spina ostatnimi dniami, wcześniej to kilka razy na godzinę, a teraz ledwo kilka razy na dzień i to mniej boleśnie... Hmm...
To w takim razie u mnie jeden ze skurczy miał 80.. muszę się spytać w poradni jak będę na ktg o te skurcze ;-)
Ja mam wskazanie do ktg, ze względu na cukrzycę ciążową. Nie wiem jaki to ma związek, ale przestrzegamy razem z ginem :-)