reklama

Styczeń 2015

reklama
Gofrerek, ale sobie poslodzilas z tym wyglądem:p ja mam u siebie w rodzinie taka "czarownice" która już dwum osoba powiedziała, że urodza w tym i tym dniu i tak było a mi powiedziała, że urodze 3stycznia. Jak dla mnie data odpowiednią, mama juz będzie, także mogę rodzic.

Gochson trzymam kciuki za WAS ! :happy2:
Ja też czekam do stycznia, nie czuję się na końcówkę ciąży, wczoraj poprałam i poprasowałam firanki i okna umyłam w standardzie zimowym co prawda, ale świat lepiej widać ;-) Ciągle mi się wydaje, że mam jeszcze tyleee do zrobienia, zanim urodzę :eek:

Unita ja dziś rano wstalam, patrzę na datę 14.12 i tak sobie myślę, świetnie. A później doszło do mnie, że za 10dni święta, za następne 17 sylwester i żeby niby ma się Zosia urodzić jakoś kolo 8 stycznia.....tak szybko zlecialo. Pamiętam test ciążowy jak robiłam, jak jechałam w 23tyg samochodem do pl to wszystko było tak nie dawno...

Mommy a moze menDopauza go dopada?;-)

Stokrotka bo to tak chyba jest wiesz, ze jak ktos sie o cos zlego otrze to zycie inaczej traktuje itp
Tacy ludzie zawsze bardziej zaradni i w ogole

Alecta ja mojego chwale szczegolnie po zmywaniu :-P
Wyciagam z szafki "pozmywane" rzeczy i kaze myc raz jeszcze :-P

Dagi ja mojego wczoraj bilam w samochodae bo chcialo mi sie kichnac, ale ji sie nie udalo i ten debil zamiast mi wspolczuc to sie smial ze glupia mime zrobilam
Ake tak sie smial, ze az caly czerwony byl i powietrza nie mogl zlapac :-P wiec oberwal bo to smieszne nie bylo:-P
Moj to ciagle mowi ze sobie niebieska karte zalozy :-P

Mi ł gada ze odkad w ciazy jestem to jestem jakas bardziem cierpliwa, ale jak juz wybuchne to 3wojna swiatowa :-P

Jenn to moj tez odkad w ciazy jestem jest niekochany
Ja zawszemsie tulilam itp a odkad faceta nosze to ani mi sie przytulac nie chce, ani zakupy mmie nie kreca tak jak kiedys :-P
Mam nadzieje ze po porodzie to wroci bo wkurza mnie wchodzenie do sklepu, rzucenie okiem i wyjscie :-P

Nulini dzieki, musae obczaic sobie :-)

Moj ł nie bawi sie nigdy w jakies slowme przepychanki
A najbardziej wkurza mnie jak ja sie dre a a on stoickim spokojem, ze po co ja krzycze
Przeciez to nie jest warte tylu nerwow :-P wtedy mam ochote go udusic

Łooo musze wiesci ze szpitala biec nadrabiac
Aaaa bobasy zaczely nam sie wysypywac!!!! Nie moze byc?!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry