reklama

Styczeń 2015

Doggi no u mnie już troszkę mniej zostało, ale co tam.

Jak to pobity? Ale wszystko ok? Aaa pobity przez Ciebie...to spoko ;)

Wow to mam nadzieje, ze sie pochwalisz jak juz zrobisz sobie włosy. Ja chcę tak jak na zdjęciu i takie kolory, ciemne plus takie refleksy.

Jenn ja mam teraz zrobione ombre blond ogólnie tez zastanawiałam się czy nie zrobić blondu i takich pastelowych kolorowych refleksow, ale fryzjerka mi powiedziała, że nie rozjaśni mi włosów od samej nasady, bo w ciazy lubią różne kolory wychodzić szczególnie jeśli chodzi o rozjasnianie włosów ale jak urodze to na pewno sobie walne taki blond:)

Ostatnia edycja:
reklama
Też się na jutro do fryzjera umówiłam, trzeba jakoś wyglądać na porodówce, bo jeszcze dzieciaka wystraszę, jak na ten świat przyjdzie ;-);-);-)
Ja mam długie włosy, a kolor to pomiędzy miedzianym, kasztanowym i blondem będzie, no i w sumie taki jest, tylko odrost już porządny, bo rzadko chodzę.

Doggi moj wie ze jak mnie obudzi i ja nie moge zasnac to ma przesrane bo wtedy ja jego budze i mu truje ze mi sie nudzi
Nie ma ze boli, bedzie cierpiec :-P

A ja ostatnio sobie tak ladnie wloski umylam i wyorostowalam ze wcale mi moje odrosty nie przeszkadzaly :-P
No i jedynie musialabym znow koncowki podciac to moze jutro po szpitalu gdzies podejde i obetne

Ja obcinam tylko grzywke i końcówki. Włosy zafarbowalam sobie gdzies 1,5 tyg temu. Poza tym strasznie mi wypadają. A podobno w ciazy sa trwałe i lśniące... Szkoda, że nie u mnie.

Jezyk on zawsze bardxo rozmowny jsk wraca,ja mu mówię "wypier.dalaj bo ci zaje.bie i znowu się obrazisz" a ten dalej pierdzieli coś... A wie że jak mnie Sue obudxi to potem noc z głowy... Dureń skończony!!

Alecta no mój też nie wychodził dawno dawno i sama mówiłam żeby poszedł z chłopakami ten ostatni raz przed porodem i on się rozerwal chociaż... No i kuźwa zabić to mało... Teraz ma karę i rzyga jak kot niech cierpi tak jak ja!!!!!! Ale wczoraj w tej furii przegięlam... Ja chyba muszę iść na jakąś terapię dla nerwowych ludzi. Normalnie jak się wkurze to ja jestem w transie jakimś....

A fryzura to na pink :D te boki krótkie mnie bardzo jarają

Załączniki

• 1418552071273.jpg
    1418552071273.jpg
    32,6 KB · Wyświetleń: 53
reklama
Hm a miałyście może kiedyś ombre zrobioną?

Doggi fryzura też ok, chociaż już dla mnie za krótka ;)

Dobrze, że mój nigdzie nie wyłazi. Raz jedyny wrócił przed 4 do domu, w dodatku po alkoholu ale na szczęście on dużo nie pije tylko śmierdziało od niego a ja strasznie wyczulona jestem.. I już wie, że to się powtórzyć nie może, dodatkowo cały dzień się źle czuł wiec go tez pokarało

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry