Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
No odespalam :-) trochę mi lepiej ;-) idę teraz do wanny i chyba młodą na spacer wezmę tak mi słonko przez okno zagląda
JEZYK o widzę meczylysmy się w nocy razem
SPRITE też lubię jak coś sprzedam i służy :-)
GOFEREK jak się sprawdzi to następnym razem proszę mi pisać numery totka
AGULQA haha to ja tak robię u nas Kuba się pieni a ja pełen spokój doprowadza go to do szału
DAGI fajna fryzura ale chyba dużo roboty z układaniem
Ciekawe co u GOCHSON...
Ja jestem miłośniczka długich włosów chociaż ostatnio śniło mi się że scielam na krótko i zafarbowalam na blond ciekawe czy po porodzie mi nie oddali i tak nie zrobię
Agulqa gdzie to wyczytałaś bo ja szukałam jakiś info i znależć nie mogłam. Ja to miałam robione ale daaawno ... Jak się okaże , że dupa albo że brzydko będzie na wycieniowanych włosach wyglądać to zainwestuje w porządne nawilżanie i czekać będę aż odrosną....
Mommy ja robilam w marcu i w sumie jeszcze miesiac temu bylo ok
Mega zadowolona bylam bo tylko suszylam i moglam wychodzic z domu, duzo latwiej sie tez rozczesywaly itp
Ja po prostu wpisalam w googlach cos w stylu prostowanie keratynowe wlosow a karmienie piersia no i wyskoczylo ze w ciazy i podczas karmienia nie powinno sie robic
Doggi ja miałam kiedyś cały jeden bok wygolony i straaaaaaasznie mi się to podobało:-)
O cuś takiego
Trochę tęskno mi do moich krótkich włosów, ale kurde z tymi dłuższymi mi jednak wygodniej.
Też inaczej będzie jak już normalnie odrosną i będe mogła je jakoś ścienować albo boba zrobić.