reklama

Styczeń 2015

Aaaa dziewczyny ja podobnie jak niektóre z Was zaczęłam panikować :szok: tym bardziej,że mam termin już na 8 stycznia a za tydzień przecież idę do szpitala aaaa
Chyba spakuję torbę na razie chociaż sobie tzn. dla mnie piżamy, ręczniki i kosmetyki a dla dzidzi dowiezie mi ktoś z rodziny, bo tego już chyba na razie nie ogarnę, zbyt dużo prań mnie jeszcze czeka ...

Jestem w czarnej d...

dagi pisałaś coś o swoim jedynaku, mój też jedynak i w dodatku wychowywany tylko przez mamę (nadopiekuńczą) i nie wiem jak to zrobił ale absolutnie nie jest maminsynkiem! Zdecydowanie bardziej liczy się z moim zdaniem albo podejmuje decyzje sam, w ogóle mamy się o zdanie nie pyta praktycznie w żadnej kwestii.

reklama
Doggi dla mnie było ok.,że lista na początku gratulacji,ale Ty decydujesz:tak: bo jak dla mnie za dużo tych tematów,może połącz wiadomości ze szpitala z gratulacjami,bo szczerze będąc w szpitalu to nikt nie ma głowy aby szukać odpowiednich wątków

Jeżyk klikasz kup teraz i jak później dochodzisz do opcji zapłać to klikasz na później i Kupujesz drugą rzecz.
Później zaznaczasz za co chcesz zapłacić, wybierasz metodę płatności i niżej kupon na 20 zł

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry