Bada wczoraj też się nie odzywala tzn pisała coś koło południa zecstrasznie ja na dole boli o potem ze się coraz bardziej mokro robi :/ sama się zastanawiam co z nią, bo nawet nr tel nie mam żeby napisać :/
Jenn uwierz mi jak się zacznie będziesz wiedzieć że to jest to!! Obserwując siebie i codzienne skurcze jak przyjdą prawdziwe będziesz wiedzieć że to twój czas
Żelka to prawda, najtrudniej przetrzeć szlaki teraz dzieciaczki juz będą z nas wychodzić jedne za drugimi
Femme Hahaha no święta za 1,5tyg co to jest
LayDeeK to u mnie paniki brak. Wszystko mam gotowe wiec tylko zostało czekanie kiefy to będzie
W ogóle byliśmy dziś po to drewno u teściów i tesciowa fo mnie "to co za 2tyg rodzisz?" a ja na to w myślach "wtf" mówię "no termin równo za miesiąc" a tesciowa "ty widziałaś swój brzuch?" a ja ze trudno nie zauważyć

a ona ze mi się strasznie obniżył i ze jak studiowała to mówili że max 2tyg wtedy do rozwiązania... To ją wysmialam o powiedziałam że w cuda nie wierzę
I dobra wiadomość dla mnie jest taka ze po 1,5tyg od ważenia dziś się zwazylam i nic nie przytyłam mimo tego że jem jak nienormalna