reklama

Styczeń 2015

Elutka no to szczęściara :-)

Ja to miałam różne przeprawy z okresem, był czas kiedy go nie miałam przez prawie rok.

Może i nie lubię jakoś przesadnie zimy, no ale to co jest w tym roku to jest jakaś anomalia.. ja chcę śniegu chociaż trochę!

reklama
Elutka dopiero na wiosnę? Ja na wiosnę juz chcę być fit :P

Jenn dlatego żeby za dobrze nie było. Ja mam już gdzieś czy śpię czy nie a czas znów leci jak powinien czyli szybko, dziś kończę 36tc i jaram się tym :)

Elutka ja tak samo równo 9 miesięcy po porodzie okres dostałam, to były piękne dni :)

Moja nocka tez do niczego... Do 3ciej skurcze miałam i zasnęłam ale nie wiem czy zasnęłam ze zmęczenia czy przeszły bo wstając na siku lapaly mnie i teraz jak wstałam to też są więc już nie wiem jak to jest. Królestwo dam za spanie na brzuchu, jak ja za tym tęsknię!!

Doggi ja jestem straszny zmarzluch i nikt mnie do biegania pewnie przed wiosną nie zagoni a na fitness raczej funduszy nie znajde, ale...mam Xbox'a i np zumbe! Hurra! Uratowana! Będę ćwiczyć w domu :-D współczuję znowu skurczy..na brzuszku już niedługo się polozysz ;-)
Ja coś rozdrazniona jestem...wszystko mnie denerwuje

Mcpearl- ja bym się tak nie przejmowała kilkoma opiniami. Znajdź szpital czy lekarza którego wszyscy bez wyjątku chwalą? No nie ma takiego. Ważne żeby Tobie pasował.

Ja do wiosny też bym chciała być już fit :P

A ja się nie wyspalam, Cyprian spał ze mną i budzilam się na każdy jego ruch. Padne zaraz.

Ja Nikoli nie karmiłam i okres dostałam chyba miesiąc po zakończeniu połogu, Tymka karmiłam to jakoś 6 m-cy później, a na cycu był 4 miesiące.

Ja ostatnio śpię jak zabita i aż się boje, że wkrótce to się skończy i wrócą bezsenne noce.
Doggi do tych Twoich pierników mąka żytnia też będzie spoko?

reklama
Ja dzis poduszcze spie prawie na brzuchu
W sensie spie na taki meeeega boku czaswm sama az sie boje co u Robsona przez to

Wieje jak cholera, ł juz poszedl do roboty a ja znow nie spie :-\

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry