reklama

Styczeń 2015

Alecta pszenna plus żytnia spoko.

Elutka ja też zmarzlak o to nieprzeciętny a biegając rozgrzewam się i potem ciepły prysznic i jest super :)

Alecta mam na ps3 taką grę, strasznie biedna, chyba że jakąś nową wydali. Ja często wchodzę na YouTube i 10min programy mel b jadę np rozgrzewka, pośladki, ABS. Nogi, brzuch i rozciąganie super ma te ćwiczenia!! Bo tej durnej chodakowskiej nie trawie i rzygam tęczą jsk ją widzę.

A nie mówiłam wam, byłam ostatnio na kawie i tam du.pęczki gadaly (te co tam pracują) o porodach w zgc i pytały mnie cxy opinia o szpitalu i rodzeniu w zgc die polepszyla no to mówię że opinie kiepskie ale ja mam to gdzieś byle pp prostu urodzić. I potem gadki o lekarzach to mówię że z całego serca polecam tego mojego i powiedziałam dlaczego i jak wizyty wyglądają i dodałam ze za to każdym nerwem mojego odradzam dr Górecka (ta pin.da co była w zastępstwie) i co się okazało one też miały doświadczenie "mile" z tą panią i tez słyszały ze kur.wa straszna (wiec to nie tylko ja mam takie "szczęście" na nią) jedna mówiła ze jej siostra - dziewica poszła do niej pierwszy raz na wizytę i ta ja tak przebadala ze przez trzy dni chodzić nie mogła i jej.błonę przebiła (na dzień dobry powiedxiala ze jest dziewica) i ona mówi ze ta jej sis była u niej jakieś trzy lata temu i fo tej pory nie była u żadnego innego gina bo się tak boi przez tą czarownice'!! Masz ręce mi opadły

reklama
Doggi co za pi.a..i potem dziwota, że dziewczyny są zrazone i nie chcą chodzić do gina..
Ja piza zumba mam jeszcze jakieś inne fajne programy do ćwiczeń na xb, teraz skojarzylam że zanim zaszłam zdarzyło mi się kilka razy skorzystać hihi :-D

No niestety w każdej dziedzinie zdarzają się takie cudeńka.. Tylko żal jest młodych osób które trafiają do takiej osoby. Trauma no i potem cieżko jest się przemóc i pójść do kogoś innego..

Witam dziewczynki, opuściłam Was na weekend bo jestem jakaś rozwalona. Na niczym nie mogę się skupić, zaległości w domu mam tyle, że nie wiem w co ręce włożyć. Zaczęłam prać wszystkie rzeczy i powyciągałam kartony z piwnicy. Teraz chodzę między kartonami a wszędzie suszącymi się ubraniami. Wczoraj to nawet się z mężem pokłóciłam i powiedział, że zrobi zdjęcie jaka ze mnie pani domu i Wam pokaże :)))) nadrabiam jeszcze spotkania towarzyskie a to z jedną koleżanką a to z drugą bo później z małym stworkiem aż tak latać nie będę. Do tego męczą mnie plecy i przy kompie tylko chwilę mogę siedzieć. Na dodatek przyjeżdża dziś teściowa więc muszę poogarniać ten cały bajzel. Dobra, starczy marudzenia. Nadrobić nawet nie próbuję bo z Wami się nie da :)))))

Hej

Jesli chodzi o szpitale to warto sprawdzic stopien referencyjnosci w razi gdyby cos poszlo nie tak

Jenn ja okresu nie mialam przez 11 miesiecy, alez bylo blogo. Ja poki co krwawie no i brzuch boli, szczegolnie jak dzialam laktatorem

Ja teraz ciesze sie jak dziecko ze moge wszystko jesc i nie mam zgagi nie jest mi niedobrze, no i od dwoch dni super sie zalatwiam, a hemoroidy mi dokuczaly

miłego dzionka babeczki :happy: u mnie słoneczko świeci,aż chce się żyć

ja w przeciwieństwie do was nie lubię tamponów :-p ale jak zobaczyłam te podkłady z Belli to się przeraziłam :sorry:

Gochson kurcze, uświadomiłaś mnie właśnie, że chyba muszę dziś wreszcie torbę spakować. Przekaż buziaki dla Emilci :*****

Co do tamponów to ja lubię ale w nocy tylko podpaski. Podpachy Bella są masakryczne ale dobrze, że to tylko na pierwsze dni.

Gochson z utęsknieniem czekam na ten stan, którego doświadczasz :)
Ja pamiętam i witam ze prxy oli jak odviagalam pokarm w połogu to brzuch bolał i ciut więcej krwawilam położna powiedxiala ze to macica się kurczy a ciągnięcie z cyca wywołuje większe skurcze wiec stąd to było.

Bada, słońce?! A co to takiego? U nas cały czas szaro buro

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry