reklama

Styczeń 2015

AZA to podobnie jak ja u mnie na plusie 6kg, przy czym te 6kg zarzuciłam zaraz na początku ciąży wiec wyniki końcowy jak by na zero. Ale nigdy nie byłam chuda zawsze trochę ciałka miałam, szczerze......myślałam, że skończy się u mnie tym ze będę wyglądała jak płetwy błękitny w najlepszym wypadku jak mały słonik. A tu taka niespodzianka.

reklama
Cześć dziewczyny!
Witam sie późno, bo dzien mam z dupy! Dosłownie i w przenośni.
Latam do wc jak oszalała. Nie wiem co sie dzieje. Z reguły to musiałam sie stymulować np kawa, a teraz samo z siebie. Nie wuem czy to stres czy co.
Mała właśnie mizia mnie syrką pod cycem :)))
Miałam jechać po buty, ale nie chce mi sie nic! Nawet obiadu robić!

Życzę miłego popołudnia wszystkim!

Dagi no to ładnie waga u Ciebie się trzyma. ja przy pierwszym przytyłam 17 kg ale byłam szczupła wiec zapasu zero :) Też myślałam, że teraz zrobię się ogromna ale udało się tego uniknąć.

LayDeek mam nadzieję, ,że Ci przejdzie bo to nic przyjemnego.

Zaczęłam pakować torbę i już nawet połowę mam :)

AZA powodzenia w pakowaniu. No ja zobaczę ile waży jak pójdę do wizytę bo jeszcze się nie dorobiłam wagi wiec może być już więcej w ciągu dwóch tygodni da się przytyć:)

karpanna ja nie mam pojęcia czy mam jakieś rozwarcie :-p ostatnio mi nawet nie mierzyła szyjki bo zaczęłam krwawić przy pobieraniu posiewu na gbs. Jutro się okaże może...

dagi u mnie też dzisiaj krupnik :tak:

LayDeek co cię tak czyści? :szok:

karpanna to Ty też za bardzo nie utyłaś,a ja sie cieszę,bo z chłopcami po 20 kg na plusie miałam

nie przepadam za krupnikiem,nigdy nie gotowałam :-pwięc Wam nie wyjem;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry