reklama

Styczeń 2015

reklama
u nas dziś na obiad znów homemade kebab ;) tak nam się spodobało że chyba teraz kebaba kilka razy w tygodniu będę robić :D
ale przez alecte mam ochotę na ogórkową, tak że ogórkowa koniecznie będzie musiała jutro wjechać :-D

udało mi się wreszcie dostać w biedronie te chusteczki dada z pudełkiem tak że się cieszę :)

biedne dziewczyny jesteście z tymi dolegliwościami :no:
życzę wam żebyście czuły się tak dobrze jak ja :-D bo mi do jedynie częste sikanie doskwiera :tak:

jenn czekam na foty wózka :D

Agulaq_b witaj w klubie...ja właśnie leżę na sofie pod kołdra, z tel w ręce, laptopem na kolanach i oglądam rozmowy w toku co prawda powtórki ale akurat jest o rodzicach kilkumiesiecznych dzieci, którzy chcą z nich zrobić punky, ghoty itp

LayDeek nie chciałam tak bezpośrednio pisać o tych przygotowaniach organizmu do porodu :sorry: niech jeszcze trochę poczeka

Ja zjadłam krupnik i chyba jeszcze będę jadła :-D
Dzisiaj nie czuję się jakoś tragicznie, nawet całkiem całkiem. Drugie pranko wstawione, od razu mi lepiej :sorry:

reklama
Nullini to ten Twój Stary ma z Tobą za dobrze :-)

A zapomniałam jeszcze napisać, że po fryzjerze jestem, nie wiem czy będzie widać, ale ombra jest
IMG_0051.jpg

A przy okazji wrzucam łóżeczko małego na etapie końcowych przygotowań.. a właściwie jego słodki fragment
IMG_0053.jpg

Załączniki

• IMG_0051.jpg
    IMG_0051.jpg
    25,1 KB · Wyświetleń: 71
  • IMG_0053.jpg
    IMG_0053.jpg
    48,7 KB · Wyświetleń: 71

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć