• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Styczeń 2015

Uff cieszę się, bo przyszedł prezent dla Ł.
Już się bałam, że kurier przyjedzie jak będzie już w domu i zaraz by się dopytywał co to, a tak będzie sobie żył w nieświadomości do środy :-P

Agulqa czekamy na wieści :-)

reklama
Napisalam na wizytowym
Odebralam tez gbs i jest napisane
"erythromycin s
clindamycin s" s oznacza wrazliwy
Proxz tego streptococcus agalactiae e wzrost pojedyncze

Nie mam pojecia o co kaman:-\

agulqa, wyszedł Ci paciorkowiec, więc pewnie dostaniesz antybiotyk przy porodzie, bo wątpię, że teraz będą Cię leczyć.

alecta, minionek gigant jest już w warszawie. huurraaa dojdzie do wigilii :-D

McPearl, ale paciorkowiec jakbys miała to w tym posiewie też by wyszedł przecież. ja miałam w ciąży robionych kilka zwykłych posiewów i też mi paciorkowiec wychodził. widocznie go nie masz.

ALECTA - super że u Tymka czysto :-)

my mamy zaproszenie do knajpy na sylwka ale pierdziele nigdzie nie idę :-p

cholera a ja nie mam żadnych badań nie wiem o czym piszecie :wściekła/y: jakie gbs paciorkowce nic ... a wizyta na nfz dopiero 22.01 to wątpię żebym jeszcze coś robiła ...:sorry:

Femme ja miałam tylko na paciorkowca i w środę będą wyniki na wizycie, co do badań to w ogóle nie wiem o czym mówicie bo ja na wszystkie hiv itp miałam na samym początku, krzywa cukrowa robiła w pl prywatnie bo tu nie robią....jedynie ten posiew teraz no i tydzień temu próby wątrobowe. Powiedziałam T, że musimy zrezygnować z tego sylwestra i o dziwo na to przystał. Ja juz serio będę na ostatnich nogach i nie mam zamiaru siedzieć będę chciała iść spać to pójdę i w du.pie ze wszystkim. Na sam koniec wychodząc ze sklepu się wypi.erdolilam ależ mnie ta posadzka wkurzyla aż T dostał opierdziel :D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry