reklama

Styczeń 2015

jezyk mama to zawsze się przydaje :-) Chociaż ja swojej bym raczej nie wpuściła do sprzątania, potem znalezienie czegokolwiek graniczyłoby z cudem..

Dagi czekam z niecierpliwością na ten moment, mam nadzieję, że nie będę na końcu.. chociaż to całkiem możliwe

reklama
Jenn spokojnie każdy dziec, w swoim czasie:)

Moja mama juz wspominała, że jak tylko przyjedzie to mam jej powiedzieć co jeszcze jest do zrobienia i ona wszystko zrobi, że będzie gotowa i w nocy do Zosi ONA będzie wstawał. To ja zapytalam czy cyckiem tez będzie karmiła:) to zmieniła zdanie:)

alecta a moja wszystko chowa i przestawia, więc w moim domu nie bywa zbyt często :-)

Pospałam sobie w dzień, jak to cudownie tak móc odpoczywać czasem.. Brzuch się spina, ale tragedii nie ma.

Nulini, a może to te dziewczyny nie chodziły na kolejne wizyty? Tyle by mieć do becikowego i reszta w pompie...

No cóż, może być i tak :eek:

Matko, jak mnie Młody dźgnął w szyjkę!
Aż krzyknęłam z bólu i wbiłam się pazurami w sofę, a mąż zamarł w połowie ruchu i pyta, czy jedziemy, głupek jeden :-p
Jak ja torby nie mam spakowanej i ubranek popranych :-D

Haha nulini dobra jesteś.
Ja dzis miałam tak chyba z trzy razy, że zakulo mnie w prawym boku jak by jajnik, że aż zgiełam się w pół.....ale chyba rodzic nie zaczęłam:p ja mam moja kartę ciazy taka pełna ze polozna musiała dokleic kartki ostatnio, dodam, że jest formatu A4 i ma chyba z 40str

Położyć mogłam się dopiero poł h temu.Starsza tak żygała że szok. jest blada jak ściana. Teraz zasnela. Oby to nie była jelitówka bo zwariuję. Może obżarła się ciastkami na szkolnej wigilii bo ona z tych co nie mają umiaru. oby oby
Mnie nadal boli w kroczu zgięta chodzę w pół i tak funkcjonuję> Jestem zmęczona ale spać mi się nie chce.
Ja jakby coś to tak jak stokrotka nie mam neta w kom więc jakbym trafiła do szpitala nie dam cynku co i jak.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry