Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
bada, pił colę. Za każdym razem jak dał łyka coli lub wody wszystko zaraz zwracał. Wydaje mi się, że jak podczas kolacji bardzo szybko jadł jajko to mu zaszkodziło.
Mcpearl zdrowka dla mikolaja
Cos ten wirus nie daje nam odetchnac
Ja pier.dole czy nie moze byc juz 23 i nie mozemy isc spac?
Zachcialo mi sie tunczyka w oleju na sniadanie
Wiec jak wynosilam rzeczy po sniadano i ł w trakcie mnie wkur.wial glupimi tekstami to puszka mi spadla
Ch.uj ze wyje.balam calego tunszyka na podloge, stol i drewniana czesc krzesla
Dwie sciany sa cale w oleju
To jeszcze wzielam ł tel bo go olej popryskal i chcialam wytrzec
I co? Spadl mi kur.wa na podloge w olej!!!!!
Siedze na kanapie i sie nie ruszam dzisiaj
A ł chcial za mnie wyniesc naczynia di kuchni zeby mi nie spadly i co
I jemu spadly
Kurde , kikam przez okno a tam przywiezione świeże piękne choinki... Nie no.... Nie będę teraz mojej rozbierać i na nowo żywej ubierać bez jaj Ale piękne są, zwłaszcza jedna na mnie patrzy i puszcza oko ;-)
Kciuki za dziewczyny w szpitalach.
McPeral zdrówka dla synka.
My papierosów nie palimy, oboje mamy wstręt do nich
Kurcze laski jak was tak czytam i o waszych deligliwościach to ja się czuję jak nie w ciąży! Ha! Później pewnie przyjdzie mi za to płacić
Ja tez jeszcze leżę i raczej nie prędko wstanę, a co dziś nie mam nic do roboty,obiad gotowy. Nikogo się nie spodziewam. Wiec leżę i oglądam tv z małymi przerwami na drzemke
Hej:-)
Alecta mi odpadaja biodra tez i do tego w kroku obrot to wyczyn, a te szpitalne loze to odgniata moje kosci mimo tego ze obtluszczone:-)
Dziewczyny ja sobie mysle ze juz nie wiem kiedy urodze, laskom dobrze w brzucholu, tylko ja mam dosc i marudze:-)
Aob to Ty biedna tez w rozrywkowym miejscu siedzisz:-)
Bada a Ty idziesz jutro?