reklama

Styczeń 2015

Karpana jak dla mnie to zaczelas 37:-)
Dzieki za uznanie:-D

Bada to czekam na info co i jak:-) a Gniewko ma ochote juz wyjsc?

Dziewczyny po cc czy w czulyscie bol w trakcie, bo mam taka kolezanke tutaj co mnie straszy ze ja bolalo:-(

A dzisiaj w szpitalnej zupce szklo mialam:-) :-)

reklama
Dobra wyjaśniam, Spojrzałam na ustawienia suwaczka, ja go przesunęłam specjalnie na samym początku, zaczęłam 36 tydzień. Cofnęłam datę miesiączki o tydzień w tył. Tak mi lepiej patrzeć. Czyli według Was 35 i 1. Jestem starej daty i przyzwyczajeń nie zmienię.:-)

Stokrotka no nieźle z tym szkłem w zupie.
Co na to powiedzieli?

Co do cc to nic nie boli w trakcie.
Co prawda przy wyciaganiu jest takie dziwne uczucie jak Ci ktoś w brzuchu grzebie, ale nic nie boli więc nie masz co słuchać koleżanki ;-)

karpanna już nie raz pisałam,że jak mam mieć cięcie w okolicach 30 grudnia to wolałabym już przed świętami ;-)

Stokrotka Gniewko chyba niegotowy,wysoko siedzi ;-) a co do cc to w trakcie nic nie boli,czujesz tylko takie rozciąganie brzucha,takie ,grzebanie ale nie boli :tak:

a co do liczenia to tak mam skończony 38 zaczęłam 39 lekarz też jutro mi wpiszę w kartę ukończony 38

Ostatnia edycja:
Od 3 dni jem mamusine gołąbki nadal mam na nie ochotę. I chodzą za mną drożdżowe rogaliki z dżemem ale to już nie osiągalne.

Mój lekarz wpisuje aktualny tydzień jaki leci a nie skończony.

Choinka u mnie już też stoi, kolorowa strasznie ale mi się podoba bo to dzieło moich dziewczynek.

Dżizas, ale mi się zachciało frytek z octem winnym.
Jak mieszkałam w UK to ich nienawidziłam, a teraz całe szczęście, że ocet w lodówce m, bo bym chyba w szał wpadła.

Bada to mi jutro gin wpisze 36, bo on też skończone liczy.

reklama
Suseł :-D Ja też na jedzenie taka chytra :-D Ostatnio pyszną pizze jadłam ale jaką świńską :szok: Z bekonem i ziemniorami :-D Dla równowagi 2 połówkę wzięłam bardziej "dietetyczną" :-D

Jaaa dziewczyny nie chciałabym świąt w szpitalu spędzać :-( Ale co zrobić jak trzeba leżeć. My w porównaniu do grudniówek to faktycznie kiepsko się rozpakowujemy :-D

Co do cc to też słyszałam , że to tylko takie dziwne uczucie ale że nie boli :tak:

Ja z łóżka się wygrzebałam, sobie polegiwałam-a co! Teraz już będę do porodu więcej się obijać-moje postanowienie :-D Każdy mnie wyzywał , że mam się już uspokoić i po porodzie będę miała co robić ;-) Idę się kąpać i jedziemy na obiad.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry