Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Oj tam trzy dni rozpusty krzywdy nie zrobią choć ja mam tak ze najadam się w wigilię i pierwszy dzień na śniadanie i potem umieram z obzarstwa i juz nic nie jem
Śniła mi się dziś Agulaq, że urodziła dziewczynkę i dała jej na imię Andżelika (nie wiem skąd to imię wytrzasnęłam) i pisała na forum, że ł załamany bo tak czekał na Robsona :-)
Wszystkiego naj dziewczyny na te święta. Dużo odpoczynku, obżarstwa i czasu spędzonego w gronie rodzinnym. Niech się nam wszystkim urodzą zdrowe maluszki w możliwie mało bolesny i szybki sposób :-)
Sprite mój mały też już jest duży, więc gdyby dało radę wpływać na masę własnym jedzeniem to byłoby idealnie, ale chyba tak się nie da :-) Dzieci sobie same zabierają składniki odżywcze, których potrzebują.. no a że niektóre tak jak nasze stawiają na masę, no to co zrobić