reklama

Styczeń 2015

Hej, hej. Ja dziś spałam do 8, ale potem wstać nie mogłam, zwlekłam się dopiero koło 9 jak przyjechało Tesco;)
Noc względnie ok. Dwa razy tylko wstawałam, chłop nie charczał wyjątkowo więc wyspana chyba jestem, ale jakaś taka rozbita. Tak mi skóra wysycha, że nie mogę wytrzymać, bo wszystko szczypie i swędzi. Nawet podrapać się ciężko z tym wielkim twardym brzuchem. Mogłoby się to wszystko wreszcie skończyć, bo nie wyrabiam.

A ja moją teściową nawet chwaliłam, ale odkąd urodził się Filip, to nie coś jej odwaliło. Nie mogę jej znieść. Knuje coś, kombinuje, urządziła sobie jakąś chorą rywalizację aż się wkurzyłam i ograniczyliśmy kontakty z nimi.

reklama
Eh Lila pożarła całe pudełeczko rafaello i jeszcze jej mało.
Ja nie wiem co z niej za łakomczuch :-P

A w ogóle przez to świąteczne obżarstwo ciągle głodna jestem.
Żołądek mi się chyba za bardzo rozciągnął.

Obudziłam się niedawno a i tak jakbym nie musiała, z łóżka bym nie wychodziła... No ale śniadanie musze zjeść, sypialnie wywietrzyć porządnie, wykąpać się i iśc samochód próbować odpalić... Póżniej do galerii bo szlafrok trzeba kupić i wyprać co bym tą torbę do końca spakowała i od razu wypiorę torbę dla małego....

Źle się czuje, tzn głowa mnie boli, za uszami-mam nadzieję , że nie węzły chłonne, słabo mi tak ogólnie.

Filipa ty tak z teściową masz, a u mnie matka się tak zachowuje, że nawet brat ją przegonił... 14 wraca i do 20-22 stycznia będzie siedziała i już przeklinam te dni. Nie mam ochoty jej widzieć nawet a po porodzie to już wogóle bo jak mam się wqrwiać to ja dziękuję - zresztą sama jej obceność i bez ciąży jest dla mnie udręką. No ale raz , dwa będę musiała pozwolić jej przyjść, na godzine GÓRA i do widzenia.

Agulqa jutro pewnie wyjdziecie :-)

Agulqa moja domi tak właśnie leżała, w okularach i inkubatorze. A pytałaś się do jakiego poziomu musi zejść bilirubina żeby wyjść do domu? U nas to było 10-12 z tego co kojarzę. Trzymam kciuki za pomyślny wynik jutro. Aaa i pamiętaj, że każda kupa cieszy, bo z kupą bilirubina się wydala:-D

Emilchen urodziła, czyli rytm co 2 dni zachowany:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry