reklama

Styczeń 2015

Ja też do 9.
Myślałam ze przez zgagę sie porzygam wieczorem. Ale usnęłam nawet nie wiem kiedy.
Mała dla odmiany dzisiaj szaleje w brzuchu. Ze skrajności w skrajnośc. Jednego dnia spokojna, że zaczynam sie martwić, a drugiego jak dzis.

Życzę laski miłej niedzieli. Bez większych dolegliwości!

reklama
Udanej niedzieli :happy2: my pospaliśmy do 10 a P śpi dalej,trochę mam wyrzuty,że tak długo,ale z drugiej strony za 4 dni będę już w szpitalu i się skończy spanie

Alecta mi też ciągle duszno,ale już ze 2 tygodnie szczególnie wieczorem
Z tego nic nie robienia wieczorem spać nie mogę,wczoraj do 2 czytałam a do tego nie mam pomysłu na obiad :-p

Aza nie dzięki :P
Moja teściowa jest taka, że dużo pomaga i czasem to aż mi glupio było jak ciagle ktoś naczynia mi myl, a ja siedziałam.
A jak ja sie wzięłam to od razu, że po co, bo mogłabym troche posiedzieć (tak jakbym wczesniej nie siedziała heh).

Nulini ja wczoraj chyba z 5 Rennie zjadłam i dopiero mogłam normalnie spać.

No goście już pojechali i aż dziwnie cicho jest w domu.

Aza ta Twoja teściowa to jest wyjątkowa ,moja to przychodzi raz na tydzień,dwa i na 2 godziny :-p chyba że były ferie lub wakacje to przychodziła codziennie pilnować dzieci,ale mnie w tedy nie było

Ja pospalam do 9, ale też pół nocy się meczylam żeby w ogóle usnąć. Duszno bez przerwy, na wieczór, za to rano zimno i tak bez przerwy.

Bada- śpij ile wlezie. Ja też śpię i nie mam wyrzutów sumienia :P

Aza- czyli jeszcze dziś i spokój z teściową. Ja i tak Cię podziwiam i mimo że lubię swoją i nawet bardzo to nie znioslabym kogoś w domu dłużej niż dzień.

Alecta nie mialam w pokoju
Po prostu tutaj tak jest ze jak mama nie po cc itp to wszystko co moga robia w pokoju
Kroplowke tez mial u nas w pokoju ciagle i do karmienia przysuwalam tylko stojak i ciagle leciala

Aza 300zl za caly pobyt
Czyli my mielismy wyjsc w pt planowo a mimo to ze zostajemy najkrocej do jutra to i tak 300zl

My niestety w szpitalu goraco
Maly pod ta lampa w samym kocyku wiec nie ma okazji nawet by wywietrzyc
Jak mie mial kroplowki to szlismy na spacer na korytarz i sie wietrzylo a teraz nawet nie ma jak

Milo mi ze nie tylko mnie wkurza momentami moja tesciowa :-D

Ja tez wstalam kolo 9, noc miałam koszmarna. Najpierw wieczorem meczyly mnie te bóle krzyzowe, wzielam kapiel i przeszło, ale w nocy jak wstalam na siku to tak strasznie bolały mnie plecy, że chyba godzinę chodziłam i w końcu rozchodzilam ten ból i zasnelam. Dziś musze zrobić jeszcze parę rzeczy. Ale później pełen chill.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry