reklama

Styczeń 2015

Jezyk ł juz mi proponowal drugie :-)
A dokladnie to jak wyjeli Robsona powoedzial "to co, staramy sie o drugie?"
Powalilo go chyba ;-)
Bedaie drugie ale musze odpoczac :-P

Mommy mam nadaieje ze jutro do domku

Tasia emilchen ipirodzila wczoraj z tego co skumalam czyli zaburzony harmonigram ;-)
Nie pytalam o ile musi spac. Ale ladnie malemu spada wiec jest szansa ze do jutra bedzie ok :-)

Mam tyle pokarmu ze maly lyknie po 3h snu z 5razy i zasypia
Ogolnie juz mi sie zakrztusil przy cycku
Ale nic dziwnego bo polozna przyszla i lekko dotknela piersi wiec jej w oko strzelilam :-P
Nie wspomne jak sciany w lazience olalam mlekiem jak sie kapalam i je masowalam by grudki sie nie porobily :-D
Ale jest dobrze, piersi mnie coraz mniej bola a maly coraz ladniej chwyta
Jestem juz taka dumna mamusia z synka ;-)
I w ogole jakos mam dzis dobry humor ;-)

reklama
Agulqa u mnie bylo tak samo,Nina 3 minuty ciągnęła o zasypiała.więc ją rozbudzałam,jak zasypiała to zminiałam pieluche i potem próbowałsm dalej karmić.a całe noce przesypia£a mając 7tygodni.

Mój Fifi całe noce zaczął przesypiać jak miał 14 miesięcy i przestał domagać się cycka. Ale za to pije w nocy. Jak wstaję do łazienki, to mu uzupełniam niekapek wtedy się nie wybudza tylko przez sen zaciągnie i nas nie budzi. Ale przez pierwsze miesiące nie miałam z nim wesoło. Po części chyba z własnej winy i winy położnych, a raczej braku ich pomocy na początku. Filip pociągnął dwa razy i zasypiał, a ja go nie budziłam, za pół godziny powtórka i tak cały czas. Potem mu weszło w krew i nawet jak był większy to domagał się karmienia co godzinę. Dlatego szybko przestawiłam go na stałe posiłki w dzień, bo inaczej nic nie byłabym w stanie zrobić.

Drugie podejście do posta robię bo jednego mi zjadlo :angry:

Nina jak leżała pod lampami to pielęgniarki przychodziły i się śmiały bo normalnie jak na plaży rączki u góry pod głową okulary i zadowolenie na buzce :-D

My sobie w Xboxa gramy... Ja tylko w kręgle i golfa :-D bo przy innych nie daje rady skakać haha :-D

Nina po 2 czy 3 miesiącach już całe noce przesypiala... Oby teraz też tak pięknie było ;-)

Agulqa super ze humor lepszy :-) oby tak dalej

Susel nam powiedziala pigula ze sadzac po moich cyckach pokarm jest tresciwy dla malego i jest go duzo
Wiec wybudzac mamy w dzien co 3h a w nocy w razie w co 4

Filipia to mi polozne pokazaly w pierwszy dziem co zrobic jak maly zasypia
Kazaly troszke brode w dol ciagnac
Lub przy uszku delikatnie naciskac palcem albo zatykac kilka razy doslowanie na sekundke nosek
Mlody sie wkurzal z poczatku, ale rozbudzal na tyle ze cos tam pojadl
I ja od 1. Dnia staram sie karmic minimum 10min

Femme czasem tez bym chetnie pograla ale my ani tv ani ps ani xboxa :-P
Ogolnie ciesze sie, i wolalabym by ktos mial i mozna by isc w gosci sie pobawic, ale nie miec w domu ;-)

reklama
My sobie z mężem na gwiazdkę w tamtym roku kupiliśmy ;) Na palcach mogę zliczyć ile razy graliśmy. W tamtego sylwestra na przykład ;) Kinect do tej pory nie podłączony, a ze trzy gry leżą nie ruszone ;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry