reklama

Styczeń 2015

Najlepiej jak znajomi przychodzą to kupa śmiechu ;-) no i Nina już duża to też z nią można pograć :-) ogólnie fajna zabawa ale nudzi się jak wszystko my mamy przeróbke to i gier dużo :-P

reklama
Jejku ogarnęłam to co miałam ogarnąć, nawet firany wypralam, bo mój T dziś tak umiejętnie niósł kawę ze cala wylądowała na drzwiach tarasowych frankach i zasłonami:) haha ale się uśmiałam.

Agulaq_b trzymam wszystkie kciuki za jutrzejsze wyjscie. Fajnie, że masz pokarmu dużo przynajmniej mały nie będzie narzekał:p

Kurde właśnie się zastanawiam nad tym wyburzaniem, chyba to jednak dobre jest, bo wyrabia sie dziecku rytm dnia i nocy.

Femme mama wiec co dobre. My mieliśmy ps ale To stwierdził, że jak mała się urodzi to nie będzie czasu na granie i sprzedał za to teraz ja zastanawiam się czy nie kupić właśnie do ćwiczeń, ale mam jeszcze chwile do namysłu.

A ja właśnie robie domowe frytki z przyprawa do ziemniaków i dodam sobie później majonezu a co...kto mi zabroni:p poza tym Zosia lubi:)

To my swego czasu na ps3 szalelismy z karaoke. Potem jak wprowadzili ps Move, to zakupilismy karaoke z tańcem. Jedna osoba tańczy, druga śpiewa. Śmiechu było co nie miara :-)
Jeśli chodzi o ćwiczenia... Kupiłam kiedyś płytę Chodakowskiej. Ani razu nie została przeze mnie włączona. A plan był, intensywnie ćwiczyć :-)

My też szalelusmy z karaoke na ps3, gry ruchowe też były, ale ogólnie gramy w gry. Mąż w need for Speeda lub strzelanke, ja w strzelanie, chłopcy w Fife najczęściej.
W tamtym roku Kacper dostał księgę czarów na ps3 i furory nie zrobiła. Pograł kilka razy i koniec.

reklama
My mamy fajne gry move dla dzieciaków i w święta całą familią graliśmy, lubimy też sportowe np golfa czy tenisa.
Właśnie skończyłem mecz tenisa i tak się zawzielam żeby puchar wygrać, że się cała spocilam i będę miała zakwasa ba prawym bicku haha.
Aż Ł się ze mnie śmiał, bo w tym samym czasie na piłce skakalam haha

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry