reklama

Styczeń 2015

reklama
Alecta widocznie synek obsikał Cię z radości, że już Cię mógł zobaczyć :-)
Sylwi pod ciepłą wodę skocz, powinna pomóc.. Oby fałszywy alarm, no chyba, że chcesz rodzić.. ;-)

Stokrotka trzymam kciuki! :-)

Agulqa widać, że Robson lubi swój domek skoro tak ładnie śpi, oby tak dalej ;-) Trzymam kciuki za dzisiejszy dzień, chyba pierwszy dzień sam na sam wywołuje lekki stres a przynajmniej ja bym się bała :-)

Dzisiaj o dziwo pobudka konkretna była o 8 :szok: Więc chyba musiałam nadrobić za wczorajszą beznadziejną noc. Cały brzuch mnie boli a najbardziej lewa strona na górze, pewnie to przez to, że mały się wciska.
U mnie mgła za oknem a miałam plan jechać do ikei.. hm planuję taką lampkę ledową kupić żeby nie musieć palić chamskiego światła w nocy przy przewijaniu i karmieniu. Nie wiem czy tam dostanę, ale chyba powinni mieć co?

Po nospie trochę puściło. Dzieki temu usnęłam. Ale obudziłam sie i jazda od nowa :(
Sylwi, jeśli to lada moment to trzymam kciuki!!!
Stokrotka, juz dzis ujrzysz swoje księżniczki :-) kciuki mocno zacisniete.

A my niedawno zaliczylismy pobudke.
Aż w szoku jestem, bo zapomniałam jak to jest tak długo spać :-P

Stokrotka trzymam mocno kciuki.

Agulqa, bo Robcio wie, że w domku najlepiej :-)

Femme no dosłownie posikał się ze szczęścia :-D

LayDeek jak tam u Ciebie?

Sylwi rozwinęło się coś czy cisza?

Sylwi strach na pewno każdej towarzyszy, no ale myślę, że chęć urodzenia jest silniejsza od strachu ;-) A mąż przecież od tego jest.. co zrobić. Trzymam kciuki, żeby jednak przeszło :-)

reklama
Jenn nie każda czuje strach, mnie poród w ogóle nie przeraża, gdybym miała cc pewnie bym Sue stresowala ale Sn zero nerwów :)

LayDeeK 2 tyg? Spójrz na mnie i jezyk, my to od 3 miesięcy mamy

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry