reklama

Styczeń 2015

LayDeek no młoda byłaby strasznie złośliwa gdyby tych 2 dni nie wytrzymała ;-)

Doggi ja już na Ciebie nie patrzę, bo Ty jesteś ciążowy ewenement :-D

Laski powiedzcie mi jak to jest jeśli kupuję auto na dojczowskich blachach to oc musze wykupić od razu po rejestracji?
Bo wiem, że jak kupuję już zarejestrowane w pl to 30 dni mogę jeździć na oc poprzedniego właściciela.

Ostatnia edycja:
reklama
Ja przy pierwszym jak dostałam skurczy to byłam mega spokojna, a teraz się mocno zestresowałam.

Alecta trochę się uspokoiło, skurcze są ale rzadziej i już mnie nie czyści. Odważyłam się nawet zjeść kromeczkę chleba i w porządku. Chyba, że się jeszcze rozkręci.

LayDeeK, nie panikuj, będzie dobrze :-D
Z całego serca życzę Tobie i nam wszystkim takiego porodu, jaki ja miałam, mimo, że pierworódka - 3 parte i dzieć na świecie, 3h45m od przyjazdu do szpitala :-D

Doggi, bardzo dziwne, że tak szybko zablokowali Ci telefon, ja zawsze płacę po terminie, bo termin płatności mam bodajże do 5go, a pensje dopiero 9go :-p
Fuck, z tym dźganiem w szyjkę mnie dobiłaś, bo mnie dźga od wczoraj :confused2:
Z Tosią nie miałam takich akcji...

alecta, ja zrobiłam zapasy Rennie :-D

Żelka, ja też mężowi powiedziałam, że w tym roku ma zapomnieć o seksie, bo znając nasze szczęście urodzę tuż przed północą :-D

Mommy, też nienawidzę seksu w ciąży :confused2:

Sylwi, Stokrotka, no to jazda, która pierwsza??? :-D

agulqa, ja miałam tak, jak Doggi, po kilku dniach od powrotu do domu powoli jadłam wszystko i ostatecznie z niczego nie rezygnowałam, i smażone i fast foody, wiadomo, że nie od razu, ale nic Młodej nie szkodziło :-p

jenn, ja mam lampę gwiazdkę z Ikei i u nas się pali całą noc, bo ja nie cierpię się budzić w nocy i nic nie widzieć :-D
A światło jest baaaardzo słabiutkie, tylko tyle, żeby widzieć meble no i dziecko, więc zupełnie nam nie przeszkadza :-D

Uwaga uwaga - SPAKOWAŁAM TORBĘ!!!
Jestem gotowa na wszystko :-D
Tylko Młody - BŁAGAM - nie w tym roku :-D
Najlepiej po weekendzie, daj Siostrze nacieszyć się urodzinami :-D

Agulqa, super, ze Robciowi tak sie podoba w domku.

Sylwi, trzymam kciuki, zeby to byl falszywy alarm, no chyba ze juz bus wolala urodzic .

Stokrotka, mam nadzieje, ze wszystko pojdzie jak po masle! Juz niedlugo zobaczysz swoje slodziaczki :)

Dziewczyny, ja zawsze teraz z takim podekscytowaniem wchodze na forum I super sie cxyta, jak juz dzieciaczki sie pojawiaja :) jeszcze coprawda nie czas na mnie, ale juz zazdroszcze tym z Was, ktore juz maja swoje malenstwa:)

Doggi właśnie! Ty jesteś ewenement, dlatego nie patrzę przez pryzmat Ciebie :) ale dopiero teraz rozumiem co odczuwalas i odczuwasz jak tak boli. Nie zrozumie tego ten, kto nie przeżyje tego samego.
Ja trochę pochodzilam i lepiej. Wiec zapewne wybiorę sie na zakupy spożywcze.

Na szczescie Robson wali juz zielone rzadkie kupki :-P

Zelka nie uzywalam bo rodzice byli w 3aptekach i nie bylo a w swieta wszystko zamkniete
Lezalam w szpitalu z cyckami na wierzchu jak mikogo nie bylo
Robilam oklady z szalwi, smarowalam troszke swoim mlekiem i purelanem
Co do bephantenu to wlasnie wiem
Ale jak robie tak ze po karmieniu np prawa piersia smaruje tylko prawa, pozniej karmie lewa i jak czas na prawa to scieram go chusteczka i jeszcze procz tego przed mlekiem wysmaruje zanim dam mlodemi
Ponoc ma dzialame dezynfekcyjne tez teraz, polozna mowila ze tak starczy ;-)

Jenn wczoraj strasznie sie balam
Ale dzis wyspana jestem w miare wiec i pozytywne nastawienie jest
Poza tym maly jakas chwile temu jadl i znow spi wiec jest ok :-)

Jenn ja kupilam taka malutka lampke w biedzie
Byly jakis czas temu wlasnie bez pradu
Co prawda nie przewijam przy niej malego bo za malo swiatla daje, ale do karmienia i obczajenia czy wsio ok jest super
A u malego mam energooszczedna zarowe i zanim sie rozpali to i ja i on zdazymy sie przyzwyczaic :-)

U mnie strach pojawial sie tylko dlatego ze balam sie o malego
A tak jestem najszczesliwsza na swiecie ze udalo mi sie urodzic sn razem z ł
Nie chcialabym cc miec

Aaaa pisaek leci w radio ! :-D mrrr ;-)

Mi wlasniw mowili ze moge wszystko jesc tylko malo ixnie ze w jeden dzien zjem 3nowe potrawy bo nie bedzie wiadomo w razie w co zaszkodzilo. Ale ja ograniczam pizze itp, waze 78,5kg dzis rano czyli zostalo 8,5 na + :-(

Nulini no prosze jaki postep :-D dobrze ze torba jest
Ja teraz juz wiem ze trzeba miec spakowana, jakbym nie miala to ciekawe co by mi przywiezli z domu :-P

Jak to jest ze kazda zazdrosci bobasow w domu ale nikt rodzic nie chce?1 :O :-P

Byla u mnie juz polozna srodowiskowa
I ogolniemproblem z pediatra, jak mnie zapisywali to mowili ze wsio spoko
A teraz sie okazuje ze nie ma miejsc i Robert obecnie nie ma lekarza :-\

Dagi, auto jest już w pl w komisie sobie stoi :-) i mi się podoba :-D
Zawsze kupowałam od prywatnych osób i auta były już w pl rejestrowane, a teraz to dla mnie nowość :-P

Agulqa, ale nie rozumiem jak może nie być miejsc...
Przecież to wiadomo, że dzieci się ciągle rodzą...

Doggi zazdroszczę Ci podejścia, bez strachu :-) Ja to nie ukrywam, że mam stracha ale pewnie dlatego, że dla mnie to kompletnie nowa sytuacja..
Nullini moja torba leży spakowana, jeszcze tylko ręczniki papierowe, papier no i kosmetyki, ale to na koniec ;-)
Widziałam te lampki na stronie ale one chyba wszystkie potrzebują prądu, a mi zależałoby na takiej na baterie, bo nie mam po tamtej stronie żadnego gniazdka.

LayDeek będzie dobrze! ;-)

Agulqa jak to, że nie ma pediatry to jakiś absurd jest..

Czy orientujecie się może czy mogę małego zarejestrować w sensie zapisać do przychodni i konkretnego pediatry zanim się jeszcze urodzi?

Kłucie w szyjkę to ja mam już prawie od dwóch tygodni, mały szturmuje mur głową i nie daje za wygraną. Dodatkowo czuję dość często takie jakby pulsowanie, którego nie rozumiem.. Może któraś z Was wie co to?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry