reklama

Styczeń 2015

reklama
Był u mnie lekarz i mnie trochę uspokoił, że jak dobrze pójdzie, to wcale tak długo nas nie przetrzymają. A syf podobno miałam straszny po poprzednim cc. Zrost na zroście, a do tego pęcherz gdzieś w to wszystko zaplątany. Aż mówi, że chyba się dowie kto mi taką krzywdę zrobił.

Agulqa ja właśnie mam bephanten i linomag, purelanu nie kupowałam bo to wszystko to samo niby i mi bephanten doradziła babka w aptece i pupe można dziecka smarować tym też.

Dziewczyny nie zaczynajcie wszystkie na raz rodzić :o

Stokrotka kciuku &&

Nulini tak jak ja lubię się kochać tak w ciąży to dramat jakiś dla mnie no porażka na całej linii , wjechałaś mi na ambicje-kończę pakować swoją torbę dzisiaj :-D A jutro odbieram małą z pralni i spakuję małego ;-)

Mnie od 3 dni strasznie kłuje w ci*ce i takie rozpieranie czuję. A skurcze w ciągu dnia-luz pełen. Wieczorem między 24-1 są najmocniejsze i takie jakbym obręcz miała założoną, kręgosłupa też sięgają ale to tyczy się tylko podbrzusza i krzyży. A brzuch twardnieje.

Filipia to masakre Ci porobili przy tamtym cc :wściekła/y: ale widać teraz na ok lekarza trafiłaś i będzie na bank wszystko dobrze :-) Zosieńka słodziutka :-)

Lecę laski poogarniać wszystko co by mieć na prawdę do końca roku i na przyszły wszytsko na cacy :-D

Aha Agulqa a gdzie wy do przychodni się zapisaliście tzn. Robsona? ;-)

Filipiamama to dobrze ze cie uspokoił!

Sylwi u mnie raczej bezbarwny, w sensie przezroczysta galaretka i z ola i teraz tylko mi się odrywa na raty tym razem tylko raz był z nitkami krwi z Olą chyba bez krwi było już nie pamiętam

Sylwi- czop wygląda różnie. Jak białko kurze, geste, może być biały, przezroczysty, podbarwiony krwią, brunatny. Może wyleciec cały od razu albo w kawałkach. Różnie.

Jezyk gin mówił ze bywa i tak ze czop rozwodniony i wygląda jakby więcej śluzu było takiego normalnego i często kobiety niewiedza ze czop odszedł bo myślą że to tylko śluz

reklama
Filipia, ale cudeńko! A przetaczaniem się nie martw, jesteś pod opieką, chociaż wiadomo, szkoda, że nie będzie hop siup :-(

alecta
, ja przez to dźganie w pipce z kanapy się nie ruszam, dopiero w piątek poodkurzam... No i torbę w napadzie paniki spakowałam na tip top...

Mommy, mnie na ambicję wszystkie tu wjeżdżały zakupami, a ja na ostatnią chwilę :-D Ale zmieściłam wszystko w jedną walizkę! :szok:
No i my możemy razem rodzić, w końcu na ten sam dzień mamy termin :-D

Sylwi, wpisz sobie w google grafikę ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry