reklama

Styczeń 2015

reklama
Jezyk no ze mnie dziś tez leci strasznie w sumie od wczoraj, ja zastanawiałam się czy przypadkiem to nie problem nietrzymania moczu ale konsystencja nie ta bo mocz jednak woda a tu taka ciut gęsciejsza woda, ale to z ta krwią to był biały śluz z takimi porządnymi nitkami krwi

Ja pierdziele i ten ucisk na du.pe :/

Co 10min i trzymają 40sec JADĘ NA KEBAB w razie w

Ostatnia edycja:
Doggi jedz kebaba i tylek do gory :D

Ze mnie tez leci ostatnio bardzo ... tez myslalam ze wody sie sacza, ale to chyba jednak sluz jakis :P kupie sobie pspierki lakmusowe w sptece i sprawdze ph wtedy bedzie pewnosc 100 % ;)

Przechodziłam koło kebaba i tez mi sie chciało. Uratował mnie tylko fakt braku gotówki przy sobie.
Doggi, znajoma znajomej poszła na hamburgera. Zjadła i wyładowała na porodówce. Jeśli chcesz, to życzę ci tego samego po kebabie :-P

Z tymi porodami to nigdy nie wiadomo kiedy i jak :-)

Ja dziś rozchodziłam bolące pachwiny na spacerze z dzieciakami.

Dziś zaszalałam i w lodówce mrozi się 5 porcji obiadowych na mój pobyt w szpitalu i połóg. Zrobiłam udka kurczaka oraz pierś z kurczaka w sosie jogurtowym.

Jutro muszę kupić wieprzowinę i coś z tego wykombinować. Może coś z indyka też.

Znacie może sprawdzony przepis na pulpety w jakimś sosie dobrym ale nie pomidorowym?

reklama
Karpanna, a nie chciałoby ci sie trochę wiecej porobić tych porcji i podesłać mi na Śląsk??? No co jak co, ale weny do gotowania i stania przy garach nie mam.
Mikołaj przyniósł nowe gary Tefala i nawet ich nie wyprobowalam!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry