reklama

Styczeń 2015

I dupa z grania w tym czasie co was nadrabialam to mi mąż zasnął :-D

LAYDEEK nie ciekawie :-/ juz niedługo ;-) kiedy masz jakąś wizytę?

Jezyk moja Nina ma i się bawi ;-) a ma od dwóch miesięcy :-D ona na urodziny kasę dostawała od wszystkuch i mogła sobie kupić co chce, jak na prezent od jednej osoby uważam że też za drogo :-/

SPRITE ja obstawiam że będę ostatnia :-P w ogóle się nie czuje na poród :-D

reklama
Femme- no dzieci tak mają. Moi chlipcy jak dostaną na urodziny kasę to też czasami kupują takie rzeczy, że mnie skręca. No ale kasa ich i to im ma się podobać :P

Żelka, ale tym sie opiekować nie da :-p:-p

agulqa, no jasne! :tak:

Laski, ciągle mam ten pessar. nowiutki. sterylizacja ważna do czerwca 2015. myślicie, że głupio napisać dziewczynom z wcześniejszych miesięcy, że mogę odsprzedać za pół ceny? zawsze na pieluchy się przyda, a tak leży i zaraz trzeba będzie go wyrzucić :confused:

femme, za tydzien w piątek 9 stycznia. Ja juz chce rodzic, ale błagam zeby nie 5,6,7 stycznia! Moj G w delegacji i co ja sama bym poczęła???
Juz chyba z 10 osób mówiło mi żebym rodziła 15 :P
Ludzie to maja pomysły. Jakby to od nas zależało :-)

Sprite, pisz!!!!! Dla ciebie częściowo zwrot kasy, a dla innej mniejszy wydatek!

Jezyk no ja wolę żeby ona sobie sama zarządzala kasą i poznała wartość teraz przynajmniej wie ile trzeba zbierać żeby sobie zabawkę kupić :-P

SPRITE myślę że spokojnie możesz napisać ;-) jak ktoś się trafi co musi kupić to skorzysta też przecież skoro za pół ceny :-D

Szprajt ale to dzidziusiem sie trzeba opiekować :D

Kurcze moje dziecko jest tak zafascynowane dzidziolem, z ejestem w szoku, codziennie po 150x sie pyta kiedy sie urodzi, wie gdzie sa pieluszki i ubranka ... i mowi ze bedzie mi wszystko podawał i pomagał i ze kocha dzidziusia bartdzo mocno!! :szok:

Ciekawe jak się to bardzo zmieni jak juz dzidziuś bedzie po tej stronie :-D:-D

reklama
Zelka no to super ze tak czeka oby nic się nie zmieniło ;-)

Ja jeszcze pieluch nie mam... :-D

LAYDEEK dałabyś radę :-D ja idę w ciemno drugi raz nie znam nikogo ze szpitala w którym będę rodzic :-P

A miał ktoś wieści od Emilchen może?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry