Alecta mam dokładnie tak jsk.opisujesz z cycami. Aż Sue boję co będzie jsk Sue rozrusza produkcja.
Goferek to nic tylko w ciąży chodzić

ja i moje ciało zdecydowanie źle znosimy ciąże za to poród i bycie mamą super sprawa
LayDeeK ja takie strzały kłucia mam kilka razy dziennie, wydaje mi się ze to dziecko uciska i stąd ten ból. U mnie brak rozwarcia i brak skróconej szyjki

jak mi cc nie zrobią to ja nigdy chyba nie urodze bo w takich warunkach szyjkowych to niemożliwe. Z Olą na tym etapie szyjki juz nie miałam prawie o rozwarcie na palec czyli chyba 2cm (co potem się okazało ze go nie ma

) a teraz... Szyjka 5,5cm i wszystko pozamykane jedyne dobre ze miękka szyja
Jezyk juz Sue nie mogę doczekać aż z moimi dzieciakami będziemy mogli grać w różne gry

)
Sprite a czemu u ciebie niewiadomo jaki poród? Przez pęknieta szyjkę?
A ja miałam posprzątać a skończyło się na tym ze do T dotarło w końcu ze za kilka dni zostanie tatusiem znów i wicie gniazda mu się wkrevilo

i ja leżałam a on wysprzatal całą chatę poza łazienką bo to ja musze sama zrobić bo tylko wtedy mogę z niej korzystać jakoś tak lepiej wysprzatane jest wtedy
I ustala T grafik do pracy na najbliższe 2 tyg i mówi fo braciaka jak to będzie wyglądało i mówi "no a czwartek albo piątek Dagmara wychodzi..... z..... młodym..... Ze szpitala..... O ja pier.dole! To już" Hahaha się uśmiałam z niego