reklama

Styczeń 2015

reklama
Lay :D :D Zazdroszczę snu... Powodzenia na wizycie :-)

Ja dzisiaj nocke przespałam i co najważniejsze normalnie usnęłam... Może już mi przechodzi, bo już w nocy mnie tak nie dusiło.... NIgdzie dziaiaj nie wychodzę , muszę się do końca wykurować już bez jaj a pogoda tragiczna u mnie, pizdzi i zimno.

Doggi wkładasz dowcipnie wiesiołek?

Jenn o kurcze :-( Biedactwo :-(

Sprite moja ma rozwarcie (tzn, miała) na 0.5cm :-D Szał normalnie!

Mój miał ostatnio 136 tętno.

Mommy odstawiłam wiesiołek jak mi powiedzieli ze ułożenie miednicowe alevtwraz sobie myślę że głupie to było bo z tym moim nic nie wiadomo. Ja brałam 3x2 wiesiołku i na noc 2 kapsułki dowcipnie
Straszne skurcze po tym miałam

jenn, zdrówka dla Piotrusia :-(

Sprite, mnie też jest ciągle gorąco, jak gdzieś wychodzę, to w samej lekkiej koszuli, a i tak spocę się jak świnia... I kurtkę mam przejściówkę, zimowej nie mam wcale :-p

aelcta, normalnie brak słów na tych kut.asiarzy w szpitalu!!! :wściekła/y:

Doggi u mnie dalej cisza, tak myślę nad wiesiołkiem dowcipnie na noc.... Tyle , że my jeden dzień seks, jeden dzień masaż z olejkiem. Żeby tam za dużo wszytskiego nie pływało , że tak napiszę :-D

Ja dzisiaj na obiad makaron z sosem pomidorowym, kurczakiem, suszonymi pomidorami i cukinią. Może jeszcze odrobinę szpinaku sobie wrzucę. Od wczoraj za mną to chodzi a wczoraj prawie nic nie zjadłam :-(

reklama
Laktacja chyba się powoli rozkręci, natomiast ja pewnie jutro pójdę do domu. A do małego będę jeździć..
Póki co zmęczenie wychodzi bo chyba poziom adrenaliny spadł..

Na sali porodowej jak jeszcze akcja była na początku to mój A sobie żartował, że przecież jeszcze seks miał być przed porodem a tu Piotruś taki numer zrobił ;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry