reklama

Styczeń 2015

Nulini nie koniecznie.
Laska co marudziła u nas na sali mówiła, że jej odszedł taki jasny glut :-P

Ooo, jak miło :-D
No to dokładnie coś takiego :-D

Mysza, najlepsza data :-D

Mnie Babunia przynosiła do szpitala obiadki, mieszka po drugiej stronie płotu szpitalnego, za szczyla skakaliśmy przez płot i buszowaliśmy po szpitalnych piwnicach :-D

reklama
Cały dzien siedzę w domu. Nawet nosa na chwile nie wynurzyłam.
Nulini, Ty juz tak blisko :-) Oznaki są.

Mnie dzis znów dzgalo w szyjke. Zastanawiam się czy to nie mała próbowała glowka wbić się w kanał.

Mysza nie wiem jak ten budynek wygląda, ale to gdzieś koło szpitala...skierowanie trzeba pokazać przed wizytą w rejestracji, tak mi powiedziała kobitka przez telefon jak ustalałam termin.
Co za pogoda..chyba znowu halny wieje, jakoś tak ciepło się zrobiło.

Mnie lekko czasem podbrzusze boli i nic więcej, wyjechałam na szybkie zakupy kupić maseczki, do rosmana i spożywkę, małemu zasłony zmówić i masakra co za wiatrzysko.... Ledwo do domu weszliśmy i ulewa jak cholera się zaczęła. Jak o czopie gadałam z lekarzem to on mówi , że czop wogóle nas nie intreresuje-jakby go nie było :-D Tylko skurcze i wody ;-)

No mi w pierwszej ciąży czop odszedł dwa tygodnie przed porodem i też ginka mówiła że czop nas nie interesuje.

No ciepło, u nas w dzień 12 stopni!! Za to wieje jak cholera.

Dodałam zdjęcie od Tasi

To ja rezerwuje ten halny dla mnie z przyjemnością dziś urodze

Nulini mi czop odchodzi przeźroczysty tylko raz był krwią zabarwiony, bo mi ba raty odchodzi.
Ale też nic sibie z tego nie robię bo czop nawet w całości może odejść i miesiąc przed porodem.

Ostatnia edycja:
reklama
Jezyk a co raz się żyje jak rodzic to rodzic ;)

LayDeeK spoooooko mój będzie łysy jak stary, ba bank nie wda się we mnie
Stachu z góry skazany na lenistwo w końcu facet :P no chyba ze wda się w dziadka to jest dla niego szansa ;)

Misja na teraz.... Wyregulować brwi, nałożyć henne i spakować Ole do babci.

Niby wiem ze idę do szpitala w poniedziałek ale jeszcze to do mnie nie dociera. Dziś myślałam o tym ze upieke w poniedziałek karpattke a T na to "a co w szpitalu udostępnia ci kuchnie" :P

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry