reklama

Styczeń 2015

reklama
Susel mi kazal jeszcze wypis ze szpitala (z pierwszego porodu). Wiec tez spakowalam.

Doggi ja tez tylko w torbie grzebie:D Heh przy porodzie z zaskoczenia przynajmniej to odpada;p

No to szykuje się gruba impreza ;) ja mam nadzieję, że cc mi zrobią dopiero we wtorek... z kilku powodów:
1. Od 2 dni jestem na antybiotyku- zapalenie gardła i zatok, więc boję się intubacji i kaszlu
2. Od wczoraj mam opryszczke na ustach- może do wtorku zejdzie
3. W nocy zaczęła mnie boleć ósemka- jeśli nie przejdzie to wyrwe się po cichu ze szpitala i pojadę do dentysty
4. Jeśli urodze we wtorek to wypuszcza mnie dopiero w sobotę a mój Mąż zdąży zrobić w piątek pepkowe
5. Jutro urodziny ma była mojego Męża ;)

nieobecna, teraz to już może być tylko lepiej! :tak:
agulqa, a Twój młody nie traktuje cyca jak smoczka? Ciągle je? Bo moją to słychać kiedy je, a kiedy cycmoli... ;-)

Właśnie doczytałam, że ułożenie twarzyczkowe, w jakim urodziła się moja córka to kwalifikuje się typowo pod cc i znacznie utrudnia poród. Dobrze, że nie wiedziałam, że jest tak ułożona. Właściwie muszę powiedzieć, że nie było źle. W książeczce małej jest napisane 12 min parcia.

Nieobecna ten powód nr 5 wygrywa ze wszystkimi innymi ;) za nic bym tego terminu nie chciała :P

Agulqa_b myślę tak jak McPearl ze Robert sobie z ciebie smoczek zrobił, z reszta juz o tym pisałam ;)

McPearl nie miałaś usg przed porodem?

reklama
McPearl, moj syn też był ułożony twarzyczkowo - to się nazywa jakoś odwrócony mechanizm ... bo podczas porodu dziecko się kręci w drugą strone czy coś :-D:-D:-D

ale u mnie przy pierwszym porodzie to było milion powodów do cc, a ordynator o ułożeniu twarzyczkowym dzień przed cc nic nie pwoiedział, chpociaz robił usg.

Spakowałam się zaraz ostatnie żronko, tak zeby do 22 się najeść i chyba w coś pogram, żeby zająć myśli :)))

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry