reklama

Styczeń 2015

reklama
Laydeek pogadamy jak bedziesz miala swoje i nie bedziesz mogla sie za przeproszenie wys.rac :-P

Sprite ja wie, ze musi nadrobic i ciesze ske ze je, ale szkoda ze nie naje sie nawet w 40min i spokoj chociaz na godzine :-P
Dzis autentycznie lecwo go odlozylam a on dalej szukal cycka i lykal to mleko jakby tydzien nie jadl ;-)

Zasnal ok 21 i spi
Ja sie kladlam teraz spac wiec odciagnelam mleko coby cycki nie bolaly i jest 40ml ;-) wiec w razie w na jutro juz cos mam ;-)
Swoja droga ciekawe ile taki maluch je?

Laydeek ja zjadlam 2 :-D w ogole chyba po porodzie mi sie zoladek zmniejszyl

Trzymam kciuki za wszystkie mamusie wizytujace w szpitalu jutro
Czekam ma wiesci

Jeju kciuki dziewczyny!!!

Ja tragicznie się poczułam na wieczór, na rzyganie mnie bierze, słabo mi normalnie a ciśnienie dalej mam zrypane... nie wiem czy znowu mi dawki leków nie każe zwiększyć lekarz.....

Eh zaczęło się... nie wygodnie mi w każdej pozycji -_- zasnąć nie mogę mimo że jestem zmęczona bo ciągle coś... :-/
Ogólnie to nic mi się nie chce i wkurwo-depresja mnie łapie jakaś.

Powodzenia dla wszystkich mam które jutro idą do szpitala! I dla tych które już w szpitalu czekają ;-)

reklama
Lachony, kciuki za Was trzymam!!!

Wczoraj przed snem Młody tak mi szyjkę zmasakrował, że myślałam, że lada moment go po główce pogłaszczę!
I się tylko zastanawiałam, kiedy mi wody pójdą, bo tak to się jeszcze nie rozpychał :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry