reklama

Styczeń 2015

Stokrotka kciuki za dobre wyniki!!!

Doggi no to co? Chwal się , chwal co tam u Ciebie się będzie działo!!! :-)

Ja już przed 6 wstałam żeby do szpitala szybko jechać na badania. Wstawiłam pranie itp i polegnę w wyrku tak żeby przed 12 wstać.....

Zauważyłam , że stopy trochę mi spuchły.... A jak się obudziłam to paluchy też spuchnięte lekko miałam a jednej dłoni nie czułam wogóle-ale to chyba od spania na niej :szok:

reklama
Stokrotka- kciuki za badania.

Doggi- i jak tam jak tan? Kciuki żeby to było dziś :)

Też mam dłonie spuchnuete i jestem tym faktem przerażona, bo w poprzednich ciążach nie miałam.
Noc przerabana ale to norma. Nad ranem usnęłam i dopiero wstalam. Idę jakieś śniadanie ogarnąć.

Powodzenia wszystkim rodzącym dziś bądź jutro :) Przepraszam Was, że się pogubiłam kiedy kto ale z wiadomych względów jestem w innym świecie :)
Mały widać, że nabiera sił bo zaczyna rojbrować ;) Dzielnie czekamy do piątku, oby udało się i żeby wyszedł. Bo nie wytrzymam dłużej bez niego w domu..
Ja powracam do żywych, ale powoli. Relację z porodu już wam napisałam bo pewnie wyparuje z mojej pamięci niebawem. :) Oby!

Co do mleka, piję herbatki, działam w domu z laktatorem no i dziś mały postęp był w nocy więc może się rozchula.. Oby do powrotu Piotrusia do domu.

Jenn- no poród faktycznie nueciekawy. Mam nadzieje, że jednak mocno się nie nacierpialas.
No i super że Piotruś ładnie je, w piątek na pewno będziecie już wszyscy razem w domu. :)

Stokrotka &&&

&&& za wszystkie wizyty i szpitale

Doggi u Ciebie za dzisiejsze cc

Jenn zdrowka dla malego i iby w piatek byl juz z Wami :-)

Nasz maly standardowo o 3 w nocy nie chce spac
Rano go nakarmilam, ulalo mu sie konkretnie
A odbic mu sie nigdy nie chce jak go nosimy wiec nie wiem o co chodzi
Pozniej znow szukal cyca, wzielam go na rece a ł podgrzewal odciagniete mleko i co? Syn mial nas w D i sobie zasnal a mleko nie wypite. Ponoc do 5h moze stac w temp pokojowej wiec juz nie chowalam do lodowki tylko stoi w pokoju i jak sie obudzi to mu dam
W ogole jestem happy bo wczoraj wieczorem dostal butle a w nocy i rano nie bylo problemu z cycowaniem
Wiec moze nie bedzie tak zle :-)

reklama
I ch.uj... Wracam do domu... Obrócił się.... Wywołanie 23 stycznia dopiero od 16.01 ktg co drugi dzień.... Jestem załamana idę się pociąć. Ha pier.dole za jakie grzechy... Szyja 3,9cm zamknięta, wody w normie i nara do chaty. Wuec ja jeszcze czekania a Czekania... KUR.WA MAĆ

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry