reklama

Styczeń 2015

Indi, bo to właśnie dlatego 9 miesiąc jest najch.ujowszy, żeby kobieta już miała dość i chciała jak najszybciej urodzić ;-)
Mnie też już nosi, wiem, że to jeszcze 2 tygodnie, ale już bym chciała natychmiast i mieć to z głowy...
A makowczyk robiłam z przepisu Moje Wypieki | Ciasto makowe z białek jest tak banalne, że nie może Ci nie wyjść :tak:

reklama
Nulini mi jak zalozyli balonik to wkurcze na 40 bolaly, a po ok 2-3h skurcze na 60 nie bolaly woec kwestoa przyzwyczajenia sie chyba bardziej niz sciemniania :-P

Aaaaa leb mi peka

Doggi trzymam &&&
Stachu niech nie robi jaj tylko wylazi!

Gosiane już mnie na szczęście postawili.
W wlc też tego samego dnia już na nogach byłam, jedynie cewnik następnego dnia rano wyjmowali.
No, ale w tym szpitalu wszystko jakieś na opak jest.

Mmm też bym zjadła makowca.
W ogóle cokolwiek bym zjadła :-(
Od wczoraj jestem tylko na kroplówkach :'(

Doggi trzymam kciuki ;) oby to juz. Mowilam Ci ze sie na wyprawke zalapiesz ;)

Alecta ja tez schabowego w kroplowce mam ;) a od jutra suuuuuchary ;)

Ciezko nadrobic bo o jedzeniu gadacie :P

Ja po cc dostałam następnego dnia normalne śniadanie,nabdodatek chleb z pastą rybną.Doggi,trzymam kciuki żeby to było to.ja już zrobiłam ostatnie zakupy,spakowałam Nine do dziadków.byłam u tego dentysty,rozwiercili mi zęba a pod starą plombą stan zapalny...założyli lekarstwo a po porodzie leczenie kanałowe.masakra

Doggi, HURRRAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!! Nareszcie :-D Dawaj Stachu, dawaj! I pociągnij za sobą Ignacego! :-D

Kurde, ile może tego czopa odchodzić???
Przy każdym siku ciągną mi się te gluty, ale w ogóle nie zabarwione krwią...

reklama
Doggi w szpitalu jesteś!? O jaaaaaa :-D

Suseł ja w ciąży kanałówkę miałam. Po połogu idę na prześwietlenie i zobaczymy czy wszystko jest ok i będziemy zęba odbudowywać , plomby sobie powymieniam bo mam wyjechane już. Full kosmetyka :-D

Nulini mi się wydaje, czy chcesz się wpechnąć? Nie ma tak! :-D Kurde zaraz spróbuję ci to zdjęcie jakoś wysłać. Muszę pierw na tel małża przerzucic, z jego na kompa i póżniej mi pisałaś , że na jaki program?

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry