reklama

Styczeń 2015

reklama
Doggi, szybko poszlo, super, ze juz masz Stacha! Mowilam Ci, ze Ci jeszcze numer wywinie :)

Laydeek, trzymam kciuki za wyzdrowienie malzona, to on ma sie teraz Toba zajmowac a nie Ty nim :)

Ja tez sie zaliczam do tej grupy czekajacych. Jezyk, jeszcze tylko Ty przede mna i potem moja kolej :) Czujesz sie jakos porodowo juz? :)

Doggi i to sa pozytywne wrazenia z porodu ;) super. Mialysmy razem urodzic i urodzilysmy.

Ja juz wstalam, nie mam cewnika. Bylam pod prysznicem i na 2jce :D generalnie jest spoko i ide spac. Oby bylo tak dalej ;)

Doggi - masz mistrza urodzić w terminie. Szybko poszło. Mały śliczny.

Obyśmy wszystkie pozostałe miały takie porody. Ktoś jest dziś w terminie??

Ostatnia edycja:
Indi- no my dziś a potem Ty :) ale nie wiem jak u Ciebie z objawami bo u mnie wszystkie minęły :D Franek dobry kolega pewnie przepusci w kolejce :)

Doggi- super, że sprawnie poszło. No i Stachu świetny chłopak, nie dziwie się, że tatuś rozanielony.

reklama
Dzisiaj JEZYK twoja kolej 3 mam kciuki! :-D ;-)

Doggi Stachu jest niemożliwy :-D ale Ci niespodziankę zrobił :-) dobrze ze się obrócił jednak i rodziłas sn tak ładnie :-)... A tak w ogóle to chyba znowu klon taty co? :-D tzn do Oli podobny :-)

Zelka super ze już taka jesteś na chodzie! :-)

Miłego dnia laski 3mam kciuki za was mam nadzieję że dzisiaj też któraś się rozpakuje! :-) :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry